Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Sloggi samarbetar med neonljuskonstnär för att hylla kvinnokroppens förändring och rörelse

Nu lanserar underklädesmärket sloggi ett samarbete med den svenska neonljuskonstnären Josefin Eklund. Samarbetet syftar till att illustrera kvinnors frihet att röra på sig och vara sig själva.

Samarbetet syftar till att illustrera kvinnors frihet att röra på sig och vara sig själva. Detta möjliggörs med sloggis Body Adapt – den första och enda bh:n som anpassar sig efter kvinnokroppen och dess rörelse. Konstverket i neon kommer även tävlas ut i samband med samarbetet.

Under hösten samarbetar sloggi globalt med kvinnliga konstnärer och kreatörer som tolkar sloggis mest rörliga bh Body Adapt och dess egenskaper. Konstnären Josefin Eklund, även känd som neongirl, har fått uppdraget i Sverige. Hon är en innovativ neonljuskonstnär med unika konstverk som kombinerar färgstarkt ljus med abstrakta mönster. I samarbetet med sloggi har Josefin tagit fram ett neonljuskonstverk utifrån sin egen tolkning av bh:n och den kvinnliga kroppens rörelse.

Samarbetet som sloggi presenterade var spännande och kreativt. Jag gillar även sloggis mål om att alla ska vara fria att vara sig själva och därför blev vi en fin match. Konstverket är uppdelat i olika delar där den rosa och lila delen står för rörelse. Detta illustreras genom att de delarna blinkar. Den gröna delen står för hur bh:n anpassar sig efter din kropps förändring och att inget är bestående, säger Josefin Eklund.

Konstverket kommer den 6/10 att tävlas ut på Josefins Instagram @josefiineklund.

Se urval från kollektionen Body Adapt nedan!

T-shirt bh - Sloggi KÖP

T-shirt bh - Sloggi

Pris: 499 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
T-Shirt bh - Sloggi KÖP

T-Shirt bh - Sloggi

Pris: 499 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Trosa, high leg - Sloggi KÖP

Trosa, high leg - Sloggi

Pris: 189 kronor.

Finns även i beige! 

KÖP

Nästa bild
Soft bh- Sloggi KÖP

Soft bh- Sloggi

Pris: 399 kronor.

Finns även i beige! 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!