Mode

Smarta knepet för dig med stor byst – så får du sommarklänningarna att sluta glipa

Du som har en stor byst har förmodligen upplevt problemet med att sommarklänningar, koftor och andra plagg med knappar ofta glipar framtill. Här är knepet som fixar problemet på ett kick!

Instagram @ashleygraham

Klänningar, skjortor och koftor som knäpps framtill innebär ofta problem för personer med stor byst eftersom de ofta glipar på ett osmickrande sätt. För dig som upplever att sommarklänningen inte sitter som den ska är nedanstående knep definitivt värt att prova!

Över en miljon visningar

Modellen Lucy Dawson – användarnamn @ludawinthesky – delar ofta med sig av videor om mode och stil på TikTok, där hon i skrivande stund har nästan 380 tusen följare.

I en video som har över en miljon visningar testar hon ett trick som hon sett på en annan TikTok-användares profil, som ska vara användbart för personer med större bröst. Knepet ska råda bot på de glapp som ofta uppstår mellan knapparna på koftor och sommarklänningar hos personer med stora bröst.

Genom att knäppa knapparna på ett innovativt sätt kan du bli av med de osmickrande hålen. Spana in metoden i videon nedan!

@ludawinthesky @👁️ EB 👁️ gets all the credit and respect for this game changing #clothinghack #gamechanger ♬ Baby – Aitch & Ashanti

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!