Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Snart kan du köpa Audrey Hepburns tidlösa och stilsäkra garderob – på auktion!

Snart kan du köpa Audrey Hepburns tidlösa och stilsäkra garderob – på auktion!
3 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/Audrey_klanning.jpg

Audrey Hepburns garderob på auktion

Klänning designad av Hubert de Givenchy.

Foto: Christie's

https://metromode.se/files/2017/06/Audrey_trench.jpg

Audrey Hepburns garderob på auktion

Trenchcoat från Burberry.

Foto: Christie's

https://metromode.se/files/2017/06/Ballerina_Audrey.jpg

Audrey Hepburns garderob på auktion

Delar av Audreys samling med ballerinaskor.

Foto: Christie's

Hollywoodstjärnan Audrey Hepburn blev en stor modeikon under sin livstid och hennes klassiska stil känns fortfarande aktuell – 24 år efter hennes död år 1993. När hennes släkt nu säljer några av Audreys mest ikoniska plagg och andra tillhörigheter, så kommer kön med största sannolikhet att ringla lång. Fashionistas, gör er redo!

Auktionshuset Christie’s har bekräftat att en auktion med delar av Audrey Hepburns stora och åtråvärda garderob kommer att äga rum i London på Christie’s King Street den 27 september med visningar från den 23 september. På Christie’s hemsida utlovas även en online-auktion mellan den 19 september och 3 oktober.

Kläderna och andra tillhörigheter (som ett manuskript från Breakfast at Tiffany’s med Audreys egna kommentarer!) beräknas klubbas från cirka £100 upp till hisnande £80 000 (1 100-889 000 kronor).

Bland plaggen till salu finns en Burberry-trenchcoat, med ett beräknat pris på £6-8 000 (66,5-89 000 kronor), en samling av Audreys ballerinaskor och en blå satinklänning av Hubert de Givenchy, en av Hepburns absoluta favoritdesigners. Kolla in bildspelet för en tjuvtitt på några av godbitarna!

Foto: REX

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!