Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

SNO STILEN AV MIRIAM BRYANT

miriam

 
 
Med sitt långa nästa svarta hår och med sin rockbohemiska stil, tog den då 21 åriga sångerskan Miriam Bryant över Sveriges radiostationer med singeln ”Finders, Keepers” 2012. Men det stora genombrottet kom med låten ”Push Play” några månader senare och sedan dess är hennes musik en klar favorit på topplistorna. Nu på fredag, den 19:e september släpper hon sin nya singel ”Dragon” som hon bland annat kommer uppträda med under Metro Mode Fashion Days by Gina Tricot den 27 september. Något ni inte vill missa. Men förutom Miriams musik gillar vi även hennes stil och var därför självklart tvungen att fråga henne lite om hennes modekunskaper och på tips hur vi kan få till hennes snygga look.
 
 
Hur viktig är din scenstil när du uppträder?
– Viktigast av allt är att det ska kännas bekvämt. Man måste känna sig snygg när man står på scen.
 
Och hur speglar den din vanliga stil?
– Jag kan lätt ha samma kläder på scen som ute på stan eller en utekväll eller på en middag. Ibland känner jag även att jag skulle vilja sova i mina platåskor.
 
Vilka är dina tre viktigaste plagg i garderoben?
– Min svart lång rock, alla snygga skor och min keps.
 
Och vad skulle du inte kunna “leva” utan?
– Mina vita platåskor.
 
Har du någon stilikon du alltid inspireras av?
– Jag har flera inspirationskällor. Kan däremot inte komma på någon särskild just nu men om jag ser någon som har gjort en cool matchning till exempel, då kan jag härmas. Det kan vara allt från grannen till Lady Gaga.
 
Hur tänker du kring din egen stil?
– Jag vill känna mig bekväm och se cool ut! Jag tänker mycket i antingen mörka färger eller helt vitt. Jag gillar mönster men inte när det är för färgglatt! Skor är även jätteviktigt!
 
Om jag skulle vilja sno din stil. Vilka tips skulle du ge mig då för att hjälpa mig att få den?
– Slå till på ett par vita platåskor, en lång svart rock, en lite kortare enkel t-tröja, ett par byxor med hög midja, kanske nån skjorta och eventuellt en keps! Och så sotade ögon på det.
 
 
– Caroline Sandström
Foto. Fredrik Etoall
 
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!