Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Snyggast solglasögon sommaren 2016 – 18 drömköp i butik just nu!

Snyggast solglasögon sommaren 2016 – 18 drömköp i butik just nu!
3 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/06/solglasogon-runda.jpg

Solglasögon - Runda

Runda solglasögon förknippar vi gärna med 70-tals modet och är som bekant en ständigt återkommande modell. Bäst passar de på dig som har ett mindre och rakare ansikte med välmarkerade kindben. Satsa på en iögonfallande modell i färg eller mönster för extra stilpoäng.

1.  Miu Miu,  2217 kr

2.    Linda Farrow, 3943 kr

3. Topshop, 264 kr

4. H&M 80 kr

5. FWSS, 1990 kr

6. Lindex, 80 kr

https://metromode.se/files/2016/06/kattformade-solglasögon.jpg

Solglasögon - Kattformade

Den modell som vi så fint förknippar med kattögonen är en kaxig variant och passar dig med lite rundare ansikte. De spetsiga och vassa kanterna hjälper till att bidra med en rakare form till ansiktet. I sommar är det extra trendigt med melerade och tonade glas.

1. Zara, 169 kr

2. Quay, 405 kr

3. Stella McCartney, 2690 kr

4. Tods, 1537 kr

5. Freyrs, 432 kr

6. NLY Accessories, 149 kr

Sommarens viktigaste accessoar är solglasögonen. Skydda dig mot solens strålar i en modell som både är trendig och rätt för din ansiktsform. Metros moderedaktör Petra Tungården listar tre modeller att satsa på den säsongen.
Inspireras av det mer extrema modet direkt från catwalken. Satsa på modeller för gärna drar till sig blickar. Stick ut med mönster, glitter eller det populära spegelglaset. Gärna ett par runda bågar eller varför inte gå till det extrema och satsa på ett par kattiga deluxe. Kolla in bildspelet!
 
Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.
 
Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!