Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Sommarens 10 (och enda!) måsten i strandväskan

Det är inte så enkelt som man kanske tänker att packa den perfekta strandväskan. Ofta bär vi med oss alldeles för mycket – samtidigt som vi missar att ta med de sakerna vi faktiskt behöver. Nedan listar vi de 10 (och enda!) sakerna som är ett måste att bära med i sommarens strandväska.

Foto: Instagram @vikyandthekid

Varma dagar på stranden medan solen gassar och många behövliga dopp i det blå – det är allt vi drömmer om just nu! För att njuta maximalt av dagar på stranden gäller det att packa rätt, med varken för mycket eller för lite. Det är något som till och med kan ses som en konst. Nedan hittar du 10 saker som är ett måste att packa ner i sommarens strandväska, som en fängslande bok och ett extra ombyte badkläder. Varför inte klicka hem dem direkt?

Solskydd för ansiktet - Heliocare KÖP

Solskydd för ansiktet - Heliocare

Solskydd är A och O under dagar på stranden. Något som idag alla är medvetna om, men kanske slarvas det lite. Investera i ett solskydd med SPF 50. Denna från Heliocare toppar listorna i år och är perfekt för kombinerad hud, hud med fet tendens, eller hud med tendens till blankhet eller akne.

SPF 50, 50 ml

Pris: 455 kronor.

KÖP

Nästa bild
Solskydd för kroppen - REN KÖP

Solskydd för kroppen - REN

Ta även med solskydd för kroppen, efter ett dopp i det blå kan den lätt försvinna. REN har skapat ett mineralrikt solskydd som är skonsam mot din hud.

Pris: 327 kronor.

(Rek pris: 395 kr)

Finns även hos Nordicfeel!

KÖP

Nästa bild
Solhatt - Asos KÖP

Solhatt - Asos

Förutom att skydda din hud mot solen, är det lika viktigt att skydda håret och huvudet. En solhatt är den trendiga lösningen. Även perfekt skugga när du ska läsa din bok.

Pris: 169 kronor.

KÖP

Nästa bild
Svarta flip flops - COS KÖP

Svarta flip flops - COS

Glöm sand i skorna och osmidiga skor när det är dags för en glass-paus. Investera i ett par tidlösa och bekväma flip flops till sommaren.

Pris: 790 kronor.

KÖP

Nästa bild
Korgväska - Farrow KÖP

Korgväska - Farrow

Sommarens trendigaste väska stavas korgväskan. Den är både stilren och praktisk då den rymmer allt du behöver inför en dag på stranden.

Pris: 359 kronor.

(Nedsatt 60%)

KÖP

Nästa bild
Bomullshandduk - Ellos Collection KÖP

Bomullshandduk - Ellos Collection

Satsa på en bra och hållbar handduk till stranden. Hamamhanddukar är praktiska då de är snabbtorkande, har bra uppsugningsförmåga och är gjorda i lite tunnare och lättare kvalitet som gör dem lätta att packa med på resan.

Strl 80×160 cm.

Pris: 174 kronor.

(Nedsatt 30%)

Finns även i grönt!

KÖP

Nästa bild
Solglasögon - Chimi Eyewear KÖP

Solglasögon - Chimi Eyewear

Fullända din beach-look med ett par stilrena solglasögon, det är ett måste!

Pris: 1 199 kronor.

Finns i 4 olika färger!

KÖP

Nästa bild
Baddräkt - H&M KÖP

Baddräkt - H&M

Det är lätt att glömma att ta med extra badkläder till stranden – men glöm inte hur viktigt det är att byta om efter ett dopp i det blå. Både för att slippa urinvägsinfektion samt att blöta ner badhandduken.

Pris: 249 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vattenflaska - Sagaform KÖP

Vattenflaska - Sagaform

Drick mycket vatten när du spenderar en dag i solen! En vattenflaska är helt enkelt ett måste. Den här från Sagaform håller vattnet kallt i upp till 24 timmar, lyxigt eller hur?

Pris: 249 kronor.

Finns i 3 olika färger!

KÖP

Nästa bild
Där kräftorna sjunger - Delia Owens KÖP

Där kräftorna sjunger - Delia Owens

Kanske det viktigaste av allt att ta med till stranden – en fängslande bok. Där kräftorna sjunger är en oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris.

Pris: 75 kronor.

Där kräftorna sjunger var den mest säljande boken i USA 2019 och har blivit en internationell fenomentitel som älskas av läsare över hela världen.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!