Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Sommarens snyggaste padelväska – signerad Margaux Dietz

Lagom till sommar och semester lanserar nu Don Donna och Margaux Dietz en Padel Bag Collection. Väskkollektionen för den som gillar både sport och mode!

Först ut i kollektionen är en stilren och praktisk padelbag i unisexmodell. Den trendiga slingbackväskan, som kommer i svart och vitt, har smarta detaljer och genomtänkta funktioner, perfekt för den modemedvetna sportfantasten.

Tre väskor plus accesoarer

Hela kollektionen består av tre väskor plus accessoarer som släpps under sommaren och hösten. Den första modellen är en padelväska med trendiga 90-tals och sportinfluenser. Slingbackväskan har vattenavvisande foder, sportmesh och kardborrband som låser fast padelracketen med ett skydd för handtaget. Väskan rymmer både skor och ett extra paddelracket.

“Just nu är padel en stor del av mitt liv och jag spelar nästan varje dag. Det jag har saknat är en riktigt bra padelväska som är både funktionell och snygg, så därför kändes det helt rätt att tillsammans med Don Donna designa den optimala accessoaren till oss padelfantaster; en stilren, rymlig och praktisk padelväska”, säger influencern Margaux Dietz.

Väskan sälj exklusivt på Rizzo från den 27/6 och kostar 999 kronor.

Padelväska - Don Donna KÖP

Padelväska - Don Donna

Pris: 999 kronor.

KÖP

Nästa bild
Padelväska - Don Donna KÖP

Padelväska - Don Donna

Pris: 999 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!