Mode

Supermodellen Miranda Kerr visar upp sin fantastiska bröllopsklänning a la Dior

Supermodellen Miranda Kerr gifte sig i slutet av maj i år tillsammans med en av Snapchats grundare (och nuvarande VD) Evan Spiegel, 27 i deras magiska trädgård. I går publicerade Miranda för första gången bilder från vigseln och vi kan inte få nog av den magiska klänningen från Dior, designad av Maria Grazia Chiuri.

Paret förlovade sig i juli förra året och till Vouge säger Kerr att inspirationen till den klassiska bröllopsklänningen kom från stilförebilden Grace Kelly. Miranda valde en helt täckande klänning med långa ärmar och hög ringning samt vackra broderade detaljer.

“Jag brukade vara mycket mer vild, fri och bohemisk. Men i perioden jag befinner mig nu i livet så är min stil mer tillbakadragen. Min största inspirationskälla har alltid varit Grace Kelly, Audrey Hepburn och min mormor, som vid 80 år har en chic stil med fin byxa, vit blus, sjal och en liten klack.”

Att Victoria Secret-ängeln är vacker som en dag går det inte att undgå, men på självaste bröllopsdagen sken hon som aldrig förr. Kolla bara in hennes fantastiska bilder från Kerrs privata Instagram.

✨❤️✨

Ett inlägg delat av Miranda (@mirandakerr)

Such a magical day ?❤️?

Ett inlägg delat av Miranda (@mirandakerr)

Thank you Maria Grazia Chiuri and @dior for creating my dream wedding dress ✨❤️???

Ett inlägg delat av Miranda (@mirandakerr)

Foto: Instagram via Vouge
Källa: Vouge

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!