Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

TÄVLING! Nu kan du bli Metro Mode-modell under Fashion Week Stockholm

Och du, glöm allt vad catwalk-ideal heter! Vi på Metro Mode är nämligen, i samarbete med Ellos på jakt efter 20 härliga kvinnor med en sak gemensamt – en inre styrka som strålar ut! Med en exklusiv Metro Mode-catwalk mitt på Norrmalmstorg i Stockholm under självaste modeveckan söker vi nu efter kvinnor som älskar sin kropp och vill visa upp Ellos AW 18 kollektion. 

För att tävla om att bli en av 20 utvalda modeller så behöver du varken befinna dig inom något speciellt åldersspann eller se ut på ett visst sätt. Vi vill tillsammans med Ellos visa upp alla typer av kvinnor och inspirera till ett sunt modeideal med hjälp av välmående kroppar. Har du små barn hemma mellan 1,5 – 5 år så är vi dessutom på jakt efter fyra kvinnor som vill gå visningen tillsammans med sina barn och visa upp barnmode.

 

Allt du behöver göra för att tävla om en plats på catwalken som dessutom kommer med en sida i Metro Modes Fashion Week-magasin är att skriva en kort motivering om vad mångfald betyder för dig – samt skicka en helkroppsbild och ett kort videoklipp när du går lite fram och tillbaka. Det går bra att filma med mobilen och blir filen för stor för att mejla så skicka via wetransfer.com. Tävlingen är aktiv mellan onsdagen den 20 juni och är aktiv under 14 dagar – fram till onsdagen den 4 juli.

 

Så vad väntar du på? Tävla själv eller anmäl en stark kvinna i ditt liv! Skicka motivering på vad mångfald betyder för dig och en helkroppsbild samt ett kort videoklipp när du går fram och tillbaka (fungerar bra att filma med mobilen) till [email protected].

 

Representanter från Metro Modes redaktion, marknad och säljteam samt representanter från Ellos väljer tillsammans ut samtliga vinnare i modell-tävlingen. Samtliga vinnare i tävlingen kommer att behöva befinna sig i Stockholm för att prova kläder inför visningen mellan datumen 20 – 24 augusti samt under själva visningen den 30 augusti mellan tiderna 18:00 – 19:30. Ellos står för alla kläder samt stylister till visningen men eventuella resor/boende till och från klädesprovning och visning står vinnarna själva för. Vid eventuella frågor och funderingar – mejla [email protected]

Tävlingen är nu avslutad. 

Foto: Unsplash 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!