Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

TILLÖKNING I BLOGGFAMILJEN

FOTO FRIDA MÖLLER
 
Metro Modes senaste bloggtillskott, Sanne Andersson, är en 24-årig tjej, född och uppvuxen i Eskilstuna som efter studenten flyttade till Los Angeles – vilket blev startpunkten för hennes blogg.
 
– Jag började blogga aktivt under mitt andra år i Los Angeles, då jag ville att mina vänner och familj skulle kunna ta del av mitt äventyr. Jag fick snabbt en hel del läsare och blev bland annat toppbloggare på Bubbleroom – vilket gav mig insikten att jag brann för detta, säger Sanne.
 
Bloggen bjuder på en inblick i hennes vardag, med allt från dans till riktigt bra musik, matlagning, träning och umgänge med vännerna. Vid sidan av bloggen driver hon sin egen webbshop, sannealexandrashop.com, som varit en dröm sedan länge.
 
– Jag har jobbat på två onlinebutiker tidigare och har sedan länge drömt om att starta en egen webbshop och få designa mina egna plagg. Drömmen blev startpunkten för min webbshop som i dag består av inköpta plagg från fabriker i kombination med min egen design, säger hon.
 
– Designen kännetecknas som klassisk och väldigt stilren. Jag har framtagit plagg som går bra att bära både till vardag som till fest, tillsammans med mitt hjärta som slagit för fina material och bra passform. Därför är känslan att nu vara egenföretagare och få se sin design på andra tjejer runt om i landet, helt oslagbar, säger hon.
 
Under förra veckan började Sanne blogga på Metromode.se, och förväntningarna med bloggflytten är höga.
 
– Det roligaste med att blogga är att jag får tillfredsställa min kreativa sida, därför är min förhoppning att bloggen ska växa och bli större. Jag vill fortsätta inspirera unga tjejer till ett positivare tänk och peppa tjejer till att ta itu med deras största drömmar, och bara mata ut massa härlig energi, avslutar hon.
 
Hennes blogg finner ni via sannealexandra.metromode.se.
 
– Bojan Radevic
Foto. Frida Möller
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!