Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

TRE FAVORITER: CARA DELEVINGNE

Hon kallas just nu för “Cara Mia” av de stora tidningarna och slog igenom med sin Burberry-kampanj för bara ett år sedan. Hon gjorde debut på Victoria’s Secret-podiet förra veckan och hon syns överallt. Cara Delevingne är just nu supermodellen på allas läppar.

1. FAVORITMÄRKE
Jag älskar Christopher Bailey och Burberry när det kommer till kläder, Mulberry om jag ska köpa en väska och Hudson jeans när jag jag ska köpa jeans. Jag gillar när kläderna skapar en vintage-känsla.

2. BÄSTA OUTFITEN
Jag gillar att klä mig avslappnat och skönt. Om jag bara ska ner på stan eller gå en promenad åker alltid mina blåjeans från Hudson på, matchat med en vit enkel t-shirt och min slitna skinnjacka från Burberry. Perfekt enligt mig.

3. DOLDA TALANGER
Jag är faktiskt grym på att “beatboxa”, berättar Cara för Telegraph. Jag kan göra sjukt konstiga och väldigt roliga ljud med min mun. Jag är också besatt av trummor och har ett gigantiskt, elektriskt trumset i mitt sovrum.

Av. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. STYLE.COM

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!