Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Trendspaning: Armband och klockor över tröjärmen

Armband och klockor är ofta pricken över i:et i en outfit. I år bär vi gärna dessa accessoarer över tröjärmen, en lika enkel som effektiv touch.

Foto: & Other Stories/Instagram @pernilleteisbaek

Vi på Metro Mode älskar att styla både plagg och accessoarer på nya, kreativa sätt. Ett stilgrepp som har fångat vår uppmärksamhet på senare tid är armband och klockor burna över tröjärmen.

Foto: Instagram @pernilleteisbaek/Net-a-Porter

Så bär vi trenden 2023

Att bära armband på detta sätt är givetvis inte helt nytt (ett exempel på hur det har använts förut är i Ralph Laurens höst- och vinterkollekton 2014/2015), men som vi vet är mer eller mindre alla trender cykliska.

Hur bär vi då denna trend 2023?

Endast fantasin sätter gränser, men vi rekommenderar att satsa på smycken som är relativt breda eller/och tjocka – detta gör att stylingen ser mer avsiktlig ut. Dessutom är just rejäla armband en av årets stora trender när det kommer till smycken!

Färgmässigt är det snyggt att kombinera guld med exempelvis beige och brunt, medan silver är fint i kombination med grått och andra kalla färger. Både guld och silver passar med svart och vitt.

Foto: Insagram @rikkekrefting

Om du har två likadana armband kan du passa på att styla dem som influencern Rikke Krefting Ulstein – en synnerligen lyckad tolkning av trenden!

KÖP

Foto: & Other Stories/Instagram @pernilleteisbaek

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!