Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Två av de första plus size-bloggarna släpper klädkollektion

Nicolette Mason och Gabi Gregg är plus size-bloggare, sociala medier-inspiratörer och bästa vänner. Nu har de släppt en klädkollektion tillsammans (och den är så grym!). 

Foto Premme

När Nicolette och Gabi inte kunde hitta trendiga kläder som passade, bestämde de sig för att göra sin egen klädkollektion. Premme är märket som ger kvinnor möjlighet att omfamna kroppen i positiv anda med kläder inspirerade av modet från catwalken. I storlek L till XL finns det bland annat klänningar, jumpsuits och jeansjackor med tryck. Vad som också är så bra är att kläderna på bilderna visas på modeller i alla storlekar, så att vi faktiskt kan få en uppfattning om hur de sitter på.

De två vännerna lanserade märket för att kunna erbjuda mode för alla kroppar och där man inte ska behöva nöja sig med halvdana versioner av vad man verkligen vill ha. Det är ofta ett problem när det kommer till modekläder över en viss storlek. Vi försöker bara vara det utstående varumärket som verkligen lyssnar på samhället”, säger Nicolette. Med den coola designen, de härliga färgerna (den orangea byxdressen vill vi hoppa i direkt), och såklart det grymma tanken bakom är det här ett märke som vi älskar!

Källa The Huffington Post

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!