Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Två nya stilbloggare till Metro Mode

Sikström1

 

 

Metro Mode förstärker nätverket med ytterligare två stilbloggare där Herman Byström och Tobis Sikström kommer visa att herrarna är minst lika viktiga som damerna när det gäller mode.
De senaste årens ökade modeintresse för män har bidragit till att modescenen blivit hetare än någonsin. Nu satsar Metro Mode på två nya manliga stilbloggare som tillsammans med Metros moderedaktör Martin Hansson ska etablera en manlig herrmodedestination.

 
– Jag ska försöka att leverera så mycket stiltips som möjligt. Fokus kommer att ligga på hållbart mode, alltså inte catwalk-mode som svänger lite för kraftigt för min smak, berättar Herman Byström, en av Metro Modes nya bloggprofiler.
 
Tobias Sikström, som likt Herman tidigare bloggat för modemagasinet King, kombinerar mode och livsstil på ett tilltalande sätt som hittills lockat tusentals följare. Tobias kommer i sin blogg dela med sig av flera dagliga stiltips.
 
– Jag tror att många snoozar lite för länge, vilket leder till panik för att komma i tid till jobbet. Förutom det tror jag att vi känner efter hur det känns för mycket på morgonen. Klär vi oss slappt och mysigt för att vi fortfarande är lite sömniga på morgonen så kommer vi ångra oss efter tre timmar och vilja byta om. Tänk igenom vad som händer under dagen och ta med en alternativ jacka eller kavaj till efter-jobbet-aktiviteterna, säger Tobias Sikström.
 
De båda är överens om att svenskar generellt sett är otroligt välklädda men kan klä sig mer enkelt och satsa på bra kvalitet – utan att det för den sakens skull kostar mer.

 
 

Herman Byström

www.herman.metromode.se
  
Ålder: 23
Bor: Stockholm
Arbete: Butiksbiträde, bloggare och frilansjournalist
Stiltips: Less is more
Favorit modestad: Tokyo

Tobias Sikström
www.tobiassikstrom.metromode.se
 
Ålder: 23
Bor: Vasastan, Stockholm
Arbete: Modeblogg på Metro
Stiltips: Håll det enkelt
Favorit modestad: New York
 
herman
 
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!