Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

V AVE SHOE REPAIR F/W 12

[bildspel]

V AVE SHOE REAPAIRS F/W 12 kollektion är inspirerad av två motsatser – ena av hantverket och skönheten skapad av den mänskliga talangen och den andra av de skulpturella formerna skapade av datorer och maskiner där objekt skapas från det tomma intet. Likt röntgenplåtar vill designerduon Astrid Olsson och Lee Cotter skapa den ärlighet som bara syns då man ser rakt in i människokroppen.

Kollektionen är i ren VASR anda och den skiljer sig inte så mycket från kollektioner vi har sett tidigare från märket. De genomgående färgerna är svart och vitt, det är mycket fokus på hantverket som alltid, den innehåller snygga, välarbetade detaljer och man har på ett snyggt och stilrent sätt blandat tunga material med lätta, transparenta tyger. Bäst på visningen var detaljerna och de lysande accessoarerna som var snyggt gjorda och generellt var det en väldigt fin kollektion. På minuslistan var att den tyvärr inte “chockade” oss. Vi saknade den där känslan som “får oss att ramla av stolen”.

 
Klicka på den rosa pilen, till höger i bilden, för att se mer bilder på kollektionen.

 

Caroline Sandström

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!