Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

VAD MATTHEN WILLIAMSON ÖNSKAR SIG I JUL

2012 var ett stort år för designer Matthew Williamson som i år firade 15-års jubileum av hans eminenta linje. Här delar han med sig av sin önskelista till oss på Metro Mode

Av. KENYA HUNT
”Jag är ett stort fan av traditionella julmiddagar”, berättar Matthew Williamson. Han brukar vanligtvis spendera julledigheten hemma hos hans föräldrar i Manchester, dit han kommer bege sig om några dagar. ”Det kommer att bli några stora familjemiddagar, flera promenader och massa spelomgångar”, förklarar han. Men hans fantasijul ser mer ut som en episod ur serien ”Downtown Abby” med några äldre Bob Hope specialer inmixade. ”Min drömjul är hemlagad mat av min mamma, såklart – en kalkon med alla härliga tillbehör och en jul där hela familjen, alla mina kläder och mina vänner med deras barn är. Vi skulle befinna oss i det stora matsalsrummet i Aynhoe Park där en sprakande brasa skulle vara igång inomhus och där renar skulle springa i snön utanför”, berättar han. Kanske Bing Crosby eller Frank Sinatra skulle kila förbi och sjunga en låt eller två. Ok, jag börjar bli lite ivrig nu.” Han fortsätter och berättar för oss om vad han planerar att ge, och hoppas på att få, den här månaden.

VAD HAN ÖNSKAR SIG I JULKLAPP


MR  HARE SKOR
“Det är så bekväma och bra gjorda.”


ETT CIERGE CAMEE LJUS
“Doften är så frammanande. Jag älskar hur ljuset adderar en sådan lyxig känsla till rummet du har det i.”

EN JAMES LONG HALSDUK
“En halsduk är den ultimata vinter accessoaren och den här från James Long har en fantastisk struktur.”


TOM SWEENEY KAVAJEN
“En snyggt skräddad kavaj kommer aldrig få ett bäst före datum och är ett måste i varje mans garderob.”


OCH TRE SAKER HAN GÄRNA SKULLE GE BORT UR SIN EGNA KOLLEKTION


En festlig kuvertväska i härliga färger


En tids lös festklänning


En färgstark, använd-till-vad-du-vill scarf

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!