Mode

”Våra outfits förstärker vår musik”

metromode_female_dj_rev_130410_168_edit1-677x467

När tjejerna i Female DJ Revolution intar scenen på H&M och Metro Mode Music & Festival Event så är scenkläderna mycket mer än bara kläder. De är en stor del av showen. Missa inte att anmäla dig till eventet här.

– Kläderna är ett sätt att uttrycka oss på. De tar plats och kräver uppmärksamhet, precis som vi gör, och våra outfits hjälper musiken att utstråla energi, säger Malin Ross, en av medlemmarna i den hyllade gruppen.

Female DJ Revolution består av Anna Cross, Kristina Gern, Cazzi Opeia, Natalia Barbin, Sibel och Malin Ross. Med fyra DJs och två sångerskor har Female DJ Revolution tagit med sig ett nytt koncept till DJ-scener runt om i världen.

– Det är faktiskt något ganska unikt, sex tjejer på en scen som både spelar skivor och sjunger. Det märks att vi har fyllt ett tomrum på DJ-scenen.

Spelar i New York och Miami

Att de fyllt ett tomrum märks inte minst på deras bokningar. Det som från början var tänkt enbart som en sommarturné har utvecklats till hypade klubbspelningar runt om i världen – bland annat i New York, Barcelona, Miami och på Malta.

– När vi uppträder är det inte bara musiken som står i fokus – vi levererar en show, tar över klubben och bjuder på en riktig fest. Mitt bland resorna mellan världens klubbscener landar alla tjejerna nu på H&M och Metro Mode Music & Festival Event. Och du kan komma dit och se dem – helt gratis. – Alla ska så klart komma och se oss! Vi kommer att lira skön musik under hela eventet, bjuda på härlig stämning och göra vår grej. Både musikmässigt och modemässigt.

H&M och Metro Mode Music & Festival Event går av stapeln den 10 april på H&M på Drottninggatan i Stockholm. Förutom Female DJ Revolution bjuds alla besökare på en förhandstitt av H&Ms nya kollektion, 20 procents rabatt på hela sortimentet och mycket mer.


Hår/Make av Johanna Nordlander, Katherine Romo och Sara Waldeheim

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!