Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Vårens 8 trendigaste accessoarer är ett måste i den stilsäkra garderoben

Det behöver inte kosta skjortan att uppdatera vårgarderoben med några av säsongens hetaste trender. Inte om du kompletterar den med accessoarerna som lyfter vilken outfit som helst i alla fall. Här listar vi åtta favoriter som vi inte vill vara utan i vår.

1. Scarf

Sidenscarfen är ett måste i vårgarderoben och passar lika bra runt hästsvansen som runt halsen eller som en assessor till väskan. Vi kan inte få nog av eleganta scarfs och gillar de med fina mönster lite extra mycket just nu. Och du, i vår har det även blivit en trend att knyta scarfen som ett ”huckle” runt hakan., något som är riktigt snyggt att matcha med ett par bossiga solglasögon.

2. Hårband

Diadem och hårband håller luggen på plats och är ett stilsäkert alternativ för dig som vill uppdatera dina outfits med trendiga detaljer i vår. När det kommer till färg och mönster är vårt enda tips att gå ALL IN. Det kan inte bli för mycket av det goda i vår.

3. Hårspännen

Vi kan inte få nog av hårspännen i alla dess färger och former och gillar varianterna med pärlor lite extra mycket. Butiker och nätet myllrar av enkla spännen med broderade detaljer men du hittar också större varianter som verkligen får lov att ta plats i frisyren. Välj och vraka bland färger och former för att hitta modeller som faller dig i smaken.

4. Snäckor och stenar

Smycken med skimrande snäckor och stenar är riktigt hett just nu och i vår vill vi verkligen vara ett med naturen. Hittar du smycken med riktiga snäckor och stenar så slå till – men minst lika fint är det med snäckor i guld eller silver. Välj halsband, örhängen eller andra accessoarer med detaljerna och du kommer vara helt rätt i vår.

5. Hatt

Hatten håller inte bara solens strålar på ett stilsäkert avstånd – utan är också en riktigt trendig accessoar att uppdatera vårgarderoben med. De senaste åren har den gamla fiskhatten gjort storstilad succé och visst är vi sugna på att hitta en modell att möta sommaren i. Och du, den klassiska stråhatten fungerar självklart alltid!

6. Lekfulla solglasögon

Vi älskar solglasögon med detaljer i färg just nu. Jordnära nyanser, pastell eller riktiga färgbomber är upp till dig. Hittar du ett par solglasögon i mönster är det också en stor trend att haka på.

7. Statement-örhängen

Örhängen som tar plats har vi ett extra gott öga för i år. Statement-örhängen sätter pricken över i:et på vårens alla outfits och är ett prisvärt sätt att uppdatera stilen med i vår. Vi väljer helst guld, silver, mönster eller varianter med dinglande snäckor eller stenar i vår.

8. Kedjehalsbandet

Statementsmycken som chunky kedjehalsband är utan tvekan ett go-to smycke även i år. Med dessa stora markerade kedjelänkar kan du piffa upp vilken outfit som helst och det bästa av allt är att de passar lika bra till din fest som till din vardagslook.

Hårband med guldfärgad pärla - Ia Bon KÖP

Hårband med guldfärgad pärla - Ia Bon

Pris: 55 kronor.

Finns i flera olika färger!

 

 

KÖP

Nästa bild
Solglasögon 04 - Chimi KÖP
Nästa bild
Örhängen med små ädelstenar och pärlor - & Other Stories KÖP

Örhängen med små ädelstenar och pärlor - & Other Stories

Pris: 250 kronor.

KÖP

Nästa bild
Örhängen med hänge - H&M KÖP

Örhängen med hänge - H&M

Pris: 99 kronor.

KÖP

Nästa bild
Stort halsband med länkar och satinband - COS KÖP

Stort halsband med länkar och satinband - COS

Pris: 550 kronor.

KÖP

Nästa bild
Fiskarhatt i bomull - H&M KÖP

Fiskarhatt i bomull - H&M

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!