Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Fanny Ekstrand listar 22 snygga och trendiga vårjackor

Fanny Ekstrand listar 22 snygga och trendiga vårjackor
22 Se Bildspelet

Bomberjacka med bodyr

Zara, 799 kr

 

Bomberjacka med brodyr

Zara 999 kr

 

Mockajacka

Mango, 599 kr

 

Mockajacka

Mango, 899 kr

 

Vårjacka. Smaka på ordet. Visst klingar det hoppfullt? Med underton av rensopade trottoarer och eftermiddagar på uteserveringar?

Inför den stundande våren och allt vad den innebär har vi listat säsongens absolut trendigaste jackor. Det är en ny era där ditt ytterplaggs viktigaste uppdrag faktiskt inte är att hjälpa dig från att inte förfrysa. Det viktigaste är att det är snyggt och nästan praktiskt.

Vi har delat upp den här miniguiden till vårens bästa jackköp i underkategorier, för det finns nämligen inte bara ett bra köp utan flertalet. Är du ute efter klassiker kan du skratta dig lycklig åt att trenchen är hetare än någonsin. I alla former och material. Även jeansjackan håller hårt i vår, i allt ifrån oversize till ljusa och vita tvättar.

Jeansjackans snitt kommer dessutom inte bara i jeans utan även mocka, som vi tagit med oss från förra våren. 70-talshetsen är inte över än. Men om vi ska dra ifrån de traditionella vårjackorna så vill vi presentera bomberjackorna för dig. Visst har de varit med förut, men inte i samma utsträckning. I vår får de gärna vara broderade och glansiga. Bubblaren för säsongen då? Kimonojackan!
Foto: Rex

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!