Mode

Vårmode 2023 – Färgerna som dominerar denna säsong

Modehusens kollektioner inför våren och sommaren 2023 bjuder på en hel del snygga kulörer som vi längtar efter att frossa i denna säsong. Vi listar fem färger som är extra heta i år.

Foto: Instagram @emilisindlev/@bellahadid

Från ljuvt lila hos Christian Wijnants till eldigt rött hos Alexander McQueen – modeåret 2023 präglas av en hel del fräscha färger som garanterat kommer pigga upp våra garderober. Här nedan hittar du fem trendiga färger som kommer synas överallt i vår och sommar.

Ljuvt lila

Lila har varit en framträdande färg i modesammanhang under ett par år och 2023 är inget undantag. Christian Wijnants och 16Arlingtons vår- och sommarkollektioner bjöd på flera plagg i denna smickrande färg som är både feminin, sval och chic.

Stilrent svart

Visst, svart är knappast en vårig färg. Samtidigt går det knappast att förneka att många av de stora modehusen har flaggat för att helsvarta outfits är hetare än någonsin denna säsong – se följande kreationer ur Alexander McQueen, Givenchy och Victoria Beckhams vårkollektioner.

Limegrönt

Om du inte älskar tanken på en helsvart outfit kan du med fördel bryta upp looken med en annan av årets stora trendfärger: limegrönt. Så här snygg var Bella Hadid i Victoria Beckhams vår- och sommarvisning inför 2023.

Christian Wijnants bjöd på mer än en design i denna fräscha kulör.

Vitt

Tidlöst vitt var en annan färg som dök upp på många catwalks inför denna säsong – inte minst hos Adam Lippes och Chanel.

Varmt rött

Det rådde inget brist på varma röda toner i visningarna av säsongens kollektioner. Denna färg piggar garanterat upp din vårgarderob, oavsett om du väljer en klänning som hos Adeam eller ett tajt fodral à la Alexander McQueen.

Foto: Instagram @emilisindlev/@bellahadid

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!