Mode

Vasuma lanserar glasögonkollektion tillsammans med Carin Wester

Carin-Wester-Vasuma-glasögon
I samband med 10 års jubileet lanserar Vasuma tre glasögon-modeller designade av Carin Wester.
 
Sedan 2005 har vännerna Jan, Lars och Steffen designat och tillverkat glasögon och bågar under namnet Vasuma. Företaget grundades med filosofin “glasögonormarnas hämnd” och med målet skapa alternativa glasögon som utmanar de stora märkena. I år firar de 10 år genom att sammarbeta med Carin Wester.
 
– Vi är superstolta över det här samarbetet. Det är bågar och färger som vi absolut inte kunnat ta fram själva. Det känns väldigt kul! Min favorit är den femtiotalstalsinspirerade modellen “Metal” med en perfekt cat-eye siluett, säger Steffen Sundelius i ett pressmeddelande.
 
Kollektionen består av tre modeller i två olika färger; en i stainless steel, en i italiensk acetat och en i ekologiskt acetat. Bågarna finns både som solglasögon och vanliga glasögon.
 
– Vi gav Carin väldigt fria händer att tolka sin nuvarande höstkollektion och den kommande för våren för att sätta siluetten och färgerna på bågen. Vi är tre killar som grundade och driver Vasuma och det var på tiden att vi fick in ännu lite mer kvinnlig touch i vårt utbud, säger Steffen Sundelius i ett pressmeddelande.
 
 
Läs även:
Tjuvkika på årets Victoria’s Secret Fashion show
Så stylar du rosa och rött – höstens vassaste kombination!
11 drömköp från Balmain X H&M kollektionen
 
Av: Lisa Dahlgren
Foto: Vasuma

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!