Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

VECKANS MODENYHETER

inlagg

 

 

Jean Paul Gaultier ger besked om att han lämnar ready-to-wear för att lägga allt fokus på Haute Couturen och andra projekt, H&M och Stella McCartney lanserar miljövänliga kollektioner och supermodellen Cara Delevigne kan kryssa för ännu en kärriärsbox på sin lista. Här är veckans modenyheter.

 
 

Den 14 september visade den brittiska designern Stella McCartney upp sin nya, gröna kollektion, skapad av återvunna material och restbitar från hennes studio.

 

Snyggt, naturellt, buskigt och en touch av rosa. Så såg Guccis modeller ut backstage före och efter märkets SS15 visningen i veckan.

 

Yes, nu kan supermodellen och Mulberry designern Cara Delevigne bocka av ännu en punkt på listan. 2015 kommer vi nämligen se hennes som Margo Roth i filmen Paper Towns.
 
Designern och Lindexaktuella Jean Paul Gaultier gav besked här om dagen om att han slutar helt med att designa Ready-to-Wear för att fokusera helt på Haute Couturen och andra projekt.

 

Den andra oktober släpper H&M sin Conscious Denim kollektion skapad av återvunna material och med hjälp av minde vatten.

 

 
 
Text. Caroline Sandström
Foto. Vogue, Rex Features, All Over Press

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!