Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Denna vecka har Carin Wester firat 10 år, Beyoncé blivit klar för Topshop-samarbete

Mode

VECKANS MODENYHETER

Puff modenyheter
 
 
Denna vecka har Carin Wester firat 10 år, Beyoncé blivit klar för Topshop-samarbete och Lady Gaga kommit ut som frontfigur för H&Ms julkampanj. Metro Mode har samlat veckans bästa modenyheter och länkar till mer läsning.
 
 
Carin Wester firar 10 år som märke och släpper en jubileumskollektion. Kollektionen kommer att säljas exklusivt under november på NK i Stockholm och Göteborg och är en hyllning till Westers mest uppskattade plagg genom åren.
 
 
Folkkära Beyoncé går ihop med brittiska Topshop och designar en kollektion. B’s kläder för kedjan kommer att andas lyxig atletisk street och landar i butik under hösten 2015.
 
 
Prada Resort 2015, fotograferat av erkände Steven Meisel har släppts. I klädda denim och mer hår och smink inspirerat av märkets RTW 15 visning, ger den oss vårkänslor innan vi ens firat jul.
 
 
Superregissören Sofia Coppola står för The Gaps reklamfilmer för julen 2014. Filmen andas Coppola från början till slut och har den subtila obekväma humorn som hon alltid får till.
 
 
Att Alexander Wang designar för H&M har väl ingen missat. Men att artisterna Lady Gaga och Tony Bennett sjunger in julen i H&Ms julkampanj har helt blivit fört bakom ljuset.
 
 
Den digitala kampanjen #MyCalvins med Calvin Kleins bomullsunderkläder, sprider sig som en löpeld över internet. Senast ut ett posera i kultmärket på Instagram var Bar Rafaeli Men nu tar Calvin Klein kampanjen till nästa nivå och låter Laura Stone stå som frontman.
 
 
Text. Fanny Ekstrand
Bild. All Over Press
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand