Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

VECKANS MODENYHETER

modenyheter
 
 

Den här veckan har Kim Kardashian visat en insmord baksida, Louis Vuitton har firat sitt monogram, Kate Moss visar vägen in i hennes hem och New York Fashion Week chockar med att man kanske måste byta namn.

 
 
Förra veckan firade Louis Vuitton sitt monogram med en exklusiv gästlista på Museum of Modern Art i New York. Cindy Sherman, Karl Lagerfeld, Miranda Kerr, Charlotte Gainsbourg var några av många celebriteter på listan. Och såhär såg kvällen ut.
 
En av våra absoluta favoritmodeller för tillfället och en ny stjärna som håller på att växa är den rödhåriga och vackra modellen Natalie Westling. Vi såg henne nyligen med bland annat modellkollegorna Rianne van Rompaey och Ine Neefs i Vogues senaste septembernummer och nu senast ser vi henne som nytt kampanjansikte för Miu Miu Resort 2015 där hon återigen briljerar.
 
Den är insmord, stor och helt naken – yes vi snackar om rumpan som just nu är på allas läppar. För vem har missat Kim Kardashians röv på såväl omslag som överallt på olika hemsidor just nu? Målet var att “Break the Internet” och visst kan vi konstatera att det är något som man lyckats med. Och på frågan om vi gillar det? Nej tyvärr, inte direkt.
 
I en rörlig intervju för Vogue öppnar supermodellen Kate Moss upp dörrarna till sitt hem, berättar om livet som tillkommer när man är en person som Kate Moss och om hennes första kärlek – Mario Sorrenti.
 
Antingen kommer vi minnas modeveckan i New York som “Mercedes Benz Fashion Week New York” eller så kommer namnet kvarstå. Hur det blir vet vi inte än men just nu går diskussioner kring om man kommer behöva ändra namnet då man antagligen har värvat en ny stor samarbetspartner och sponsor och då man förmodligen kommer flytta veckan från Uptown till Downtown New York.
 
 
Text. Caroline Sandström
Foto. Vogue, Paper Magazine & WWD
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!