Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

VECKANS MODENYHETER

puff ny
 
 
Herb Ritts ställer ut på Fotografiska, MAC har gjort ett nytt samarbete och Kendall Jenner och Karl Lagerfeld filar på ett nytt projekt tillsammans. Metro Mode har samlat veckans modenyheter och länkar till mer läsning. 
 
 
Diane Von Fürstenbergs mest älskade plagg har fått en bok skriven om sig. Journey of a dress är en hyllning till Wrap-klänningen som nyligen fyllde 40 år.
 
Modefotografen Herb Ritts slog under torsdagskvällen upp portarna till sin nya utställning på Fotografiska. Han var under sin livstid en av de största fotograferna och hans verk lever kvar än idag. Utställningen “Full light” hålls öppen mellan den 21 november till 15 februari 2015.
 
Skönhetsjätten MAC är kända för sina många designsamarbeten. Senast ut i raden är italienska Giambattista Valli som tillsammans med MAC tagit fram en kollektion med läppstift.
 
Kendall Jenner fortsätter att landa betydelsefulla kontrakt i höst och denna veckan var självklart inget undantag. Jenner sägs nu vara redo att filma med Karl Lagerfeld till märket med samma namn.
 
Jennifer Lawrence är inte bara aktuell i senaste Hungergames-filmen “Mockingjay”. Mellan inspelningarna har hon hunnit med att modella för legendaren Patrick Demarchelier på uppdrag av Dior.
 
Beyoncés lillasyster Solange Knowles har bytt ringar med sin Alan. Bilderna från bröllopet har florerat flitigt på internet sen senaste veckan och Solange har hyllats för sina vita klädval.
 
 
Text. Fanny Ekstrand
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!