Mode

VECKANS MODENYHETER

stor
 
 
Designern bakom Célines ikonväskor, Johnny Coca, är bekfräftad som ny creativ director på Mulberry med start från och med Juli 2015.
 
 
Om ryktena är sanna eller inte vet vi inte riktigt än. Men om vi ska lita på snacket som går i cyperspace kommer sångerskan Rihanna designa sin egna kapsellkollektion innehållandes både streetwear och skor för PUMA.
 
 
Supermodellen, stilikonen och Instagramstjärnan Anja Rubik kan nu addera parfymör på sin meritlista. Ja men nästa. För i veckan lanserades nämligen hennes första parfym döpt till det passande namnet “Originals”.
 
 
För två veckor sedan annonserades det att Karl Lagerfeld hade temat upp med Cara Delevigne och Pharell Williamns i hans nästkommande film för Chanel döpt till “Reincarnation”. Nu är filmen släppt och du hittar den här.
 
 
Har du vägarna förbi London och är sugen på lite kläder från Alexander Wang? Då behöver du inte bli besviken längre att designern inte har sin egna butik där. För nu smäller man nämligen upp Wagns första butik som du hittar på Albemarle Street in Mayfair från och med nästa år.
 
 
&nbso;
Text. Caroline Sandström
Foto. All Over Press, WWD, Rex Features, Chanel
 
 
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!