Mode

Veckans modenyheter

Modenyheter puff
 
 
Under förra veckan poserade ytterligare en Kardashian utan kläder, Chanel visade sin Pre-fall på ett österrikiskt slott och Victoria’s Secrets änglar gick Londons gator ner. Metro Mode har samlat de bästa modenyheterna och länkar till mer läsning. 
 
 
Maria Nilsdotter går ihop med mobiljätten 3 och designar tre stycken skal för 3Details. Det första av tre mobilskal landade exklusivt i butiken på Kungsgatan 37 under gårdagen och resterande två kommer att komma under tredje respektive fjärde advent.
 
Jason Wu är känd för att använda sig utav de hetaste supermodellerna i sina kampanjer och våren 2015 är inget undantag. Med Karlie Kloss liggandes på bardisken på New York Grand Central Oyster Bar, håller Wu en hög fortsatt standard.
 
Att posera lättklädd framför kameran verkar inte vara en utmaning för någon i familjen Kardashian. Senast ut av systrarna att kasta kläderna är höggravida Kourtney Kardashian, som för magasinet DuJour, visar vad mamma Kris Jenner gav henne.
 
Karl Lagerfeld och Chanel visade i förra veckan sin pre-fall för hösten 2015, på ett slott anno 1800, i Österrike. Denna visning var också anledningen till att supermodellerna Cara Delevingne och Kendall Jenner, inte infann sig i diamantbeströdda underkläder i London.
 
Att underklädeskedjan Victoria’s Secrets supervisning gick av stapeln under förra veckan, har ingen missat. Men än så länge får vi nöja oss med backstagebilder, då sändningen inte går upp på amerikansk TV förens den 10/12.
 
 
Text. Fanny Ekstrand
 
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!