Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

VECKANS MODENYHETER

cara-delevingne-portrait-love
 
 
Zara Larsson har skapat debatt i USA, Bieber-fans rasar över lättklätt samarbete med Calvin Klein och Céline väljer äldre modell till sin vårkampanj. Metro Mode har samlat veckans bästa modenyheter och länkar till mer läsning. 
 
En av kvinnorna som vi på Metro Mode listade som en av 2014 års superkvinnor, Zara Larsson, har under hösten hamnat i diverse blåsväder över sitt Instagram-konto. Sångerskan har ifrågasatts men framför allt blivit hyllad som den nya generationens feminist. Nu har Zaras senaste uppmärksammade inlägg, spridit sig över atlanten. Heja Zara!
 
Calvin Klein har låtit supermodellen Lara Stone posera halvnaken med flickidolen Justin Bieber för sin senaste kampanj. Hyllad av många, men hatad av Bieber-fansen som känner sig direkt hotade av Stone, som enligt uppgifter mottagit en uppsjö av dödshot för bilderna.
 
Stella McCartney har under de senaste 10 åren samarbetat med jätten Adidas och släppt ett tjugotal sportkollektioner. Nu har de båda parterna tagit samarbetet till en ytterligare nivå och släpper nu den 15e januari, Adidas StellaSport, som ska rikta sig till den lite yngre målgruppen av hälsosamma, trendmedvetna tjejer.
 
Cara Delevingne är inte bara supermodell, skådespelare och sångerska. Nu kan hon även lägga till tidningsmedarbetare till sitt långa cv. IT-tjejen Cara har nämligen gästat LOVE Magazines trettonde nummer som redaktör. Blir detta ett långvarande samarbete? Vi får se.
 
Céline har nästan krossat internet den här veckan med sitt släpp av senaste kampanjen. Det franska modehuset har nämligen låtit coola superkvinnan och stilikonen, Joan Didion 80 år, stå som frontfigur. Iklädd svart ribbat och stora solglasögon har Joan vart precis överallt på hela webben de senaste dagarna.
 
Idag har Metro Modes bloggare och Hollywoodfrun Isabel Adrian premiär på sin nya serie Euros of Hollywood på TV3 kl 18.30. I programmet ska Adrian tillsammans med sex andra karismatiska européer, jaga den amerikanska drömmen om berömmelse i L.A på riktigt.
 
 
Text. Fanny Ekstrand
 
 
cara

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!