Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

VECKANS MODENYHETER – DU INTE VILL MISSA!

Puff modenyheter
 
 
Kim Kardashian slår ett slag för furkini och Rick Owens låter pungen hamna i rampljuset under visningen av sin höstkollektion i Paris. Samtidigt lanserar Diors Raf Simons sin femte del i samarbetet med Adidas och Victoria’s Secret änglarna sadlar om. Metro Mode har samlat veckans bästa modenyheter och länkar till mer läsning.
 
 
Under sin skidsemester i Utah, USA, visar Kim Kardashian West upp en välsvarvad kropp ute i vinterkylan, iklädd enbart en furkini. Ja, alltså en bikini med fur(päls). Furkini. Bilden togs utav ingen mindre än Fru Kardashian Wests äkta make, Kanye West. Mannen som även skulle blivit en enda mottagaren av boken Selfi(sh), en bok med 352 sidor selfies på Kim, men som nu släpps för allmänheten att ta del av också.
 
Det verkar som att Victoria’s Secret änglarna bytt ut selfies och push-up bh:ar mot axelskydd och tandskenor. I alla fall om man ska tro underklädesmärket senaste kampanj inför Alla hjärtans dag, där änglarna spelar football. Om de ser bra ut? Ja. Om spelet ser bra ut? Ytters tveksamt.
 
Att modebranschen gärna kastar kläderna, är sedan gammalt. Ingen höjer längre ögonbrynen när modellertjejer kommer utspatserande på visningar, saknandes både det ena och det andra klädesplagget. Rick Owens töjde under gårdagen ytterligare på den gränsen, när han lät sina manliga modeller ta sig an Paris Fashion Week catwalk utan kalsonger. Det blev en riktig pungfest och hur vida det var helt avsiktligt eller inte, det får Mr Owens själv avgöra.
 
Raf Simons är inte bara designer på Dior, utan har även sedan en tid tillbaka gästdesignat sneakers för jätten Adidas. För denna kollektion, närmare bestämt den femte i raden som Simons gör för Adidas, är alla sneakers inspirerade av rymden. Här kan du kika igenom alla modeller, men redo att köpas blir de inte för än i juli.
 
Rihanna har gått segrande ut tvisten ur tviten mot klädkedjan Topshop. Det brittiska märket har nämligen under 2013 tryckt upp och sålt T-shirts med popstjärnans porträtt på, utan tillåtelsen. Rihanna i och med vinsten ut 40 miljoner kronor av Topshop.
 
David Beckham fortsätter att designa baskläder och visa en välsvarvad överkropp på billboards världen över, för H&M. Senaste kampanjfilmen är regisserad av ingen mindre än Marc Forster som bland annat ligger bakom filmer som Flyga Drake och World War Z. Kollektionen landar i butiker världen över den 5 mars.
 
 
Text. Fanny Ekstrand
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!