Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Veckans modenyheter – du inte vill missa

CR
Den här veckan har några av våra svenska favoriter – Acne Studios, Gina Tricot och Lindex – släppt nya kampanjer. Även svenska Lykke Li har släppt sin senaste kampanj tillsammans med Gucci och vi har äntligen fått en förhandstitt på Carine Roitfelds senaste och sjätte numret av hennes magasin – CR Fashion Book. Här är veckans modenyheter du inte vill missa.
 
 
Det har varit en fullspäckad vecka för svenska Acne Studios. Förutom sin senaste kampanj fotad av Viviane Sassen har de även gått ut med deras nya butik som slår upp dörrarna på NK i Stockholm inom en snar framtid.
 
En annan svensk som just nu medverkar i det italienska modehuset Guccis senaste kampanjfilm är sångerskan Lykke Li där hon både sjunger och står framför kameran klädd i Guccis senaste SS15-kollektion.
 
“The Scandinavian It-Girls” är namnet på Gina Tricot senaste satsning där danska Pernille Teisbaek, svenska Emma Elwin och norska Hanneli Mustaparta agerar ansikten utåt. Spana in första släppet och videon på Pernielle här.
 
Även Lindex har gått ut med sin senaste kampanj döpt till “Super Role Models” där supermodellerna och förebilderna Toni Garrn (missa inte vår intervju med henne på måndag nästa vecka), Liya Kebede och Christy Turlington är ansiktena utåt.
 
Per Holknekt och Karin Jimfelt-Ghatan, grundarna bakom märket Odd Molly, har äntligen avslöjat sitt senaste projekt “Non Sense”. Som är ett nytt, stilrenare märke jämfört med Odd Molly, och som smyglanseras redan nu i Mars. Läs mer om det här.
 
Sist men inte minst har vi även fått oss en härlig förhandstitt på legenden och modeikonen Carine Roitfelds senaste och efterlängtade nummer av sitt modemagasin CR Fashion Book. Missa inte att spana in det här.
 
Text. Caroline Sandström
Foto. CR Fashion Book

 
 

Vill du läsa om ännu mer modenyheter? Då tycker vi även du ska spana in de här tre sammanfattningarna från föregående veckor:
 
Veckans modenyheter, vecka. 9
Veckans modenyheter, vecka. 8
Veckans modenyheter, vecka. 7

 
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!