Mode

VECKANS MODENYHETER -DU INTE VILL MISSA

nicki-minaj-robert-cavalli-spring-2015_05
 
 
Nicki Minaj teamar ihop sig med Roberto Cavalli, det spekuleras om ny creative director för italienska jätten Gucci och Sofia Coppola har regisserat för Marc Jacobs. Metro Mode samlar veckans bästa modenyheter och länkar till mer läsning. 
 
 
Kontroversiella Nicki Minaj går ihop med minst lika uppseendeväckande Roberto Cavalli för designers senaste kampanj. Otippat kan tyckas, men om man tittar på de båda personligheternas karriärer, är de av exakt samma banbrytande, oklassiska skrot och korn, vilket gör att sammabetet känns högst naturligt.
 
Knappt en vecka efter att creative director Frida Giannini meddelade att hon skulle lämna Gucci, börjar ryktena florera om vem som ska ersätta henne. Modevärlden tycks sig tro att Saint Laurents nuvarande designer Hedi Slimane och Givenchys Riccardo Tisci, kan vara upp för diskussion för det italienska märket.
 
Kendall Jenner och Cara Delevingne ska bli rummisar! Enligt uppgifter ska de båda IT-tjejerna flytta in tillsammans i Kendalls 10 miljoners-lägenhet i LA. Hörde vi instagram-succé?
 
Supermodell-veteranen Naomi Campbell och Victoria’s Secret-ängeln Jourdan Dunn tävlar om uppmärksamheten i Burberry SS15-kampanj som de båda modellerna frontar. Iklädda pastellfärgade trenchcoats i mocka posar de båda brittiska skönheterna loss och bilderna har legenden Mario Testino tagit.
 
Superregissören Sofia Coppola har inte bara gjort Marie Antoinette utan även den senaste blommiga reklamfilmen till Marc Jacobs parfymer i serien Daisy. Inspireras av gröna sommarängar och vita vårblommor här.
 
Att Victoria’s Secret gått av stapeln har väl ingen missat. Men till dess att den gnistrade showen sänds i Sverige, alltså självaste julafton, får vi nöja oss med änglarnas juldoftande reklamfilm för märket.
 
 
Text. Fanny Ekstrand
 
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!