Mode

Veckans modenyheter – v.21

modnyheter2
Lilly Allen för Vero Moda
 
 
I veckan har det varit ganska lugnt i modevärlden. Men det har i alla fall varit filmfestival, H&M har avslöjat ett nytt samarbete och Vero Moda har fått en ny frontperson.

Lilly Allen och Veromoda – I veckan fick vi också veta vem som tar över rollen som frontperson för Vero Moda efter Alexa Chung. Nya ansiktet för deras kommande kampanj är ingen mindre än artisten Lilly Allen. Än så länge vet vi bara att kampanjen har fotats i England och att den kommer släppas i augusti.

Filmfestivalen i Cannes – Få har nog missat att filmfestivalen i Cannes pågått i veckan. Som alltid är bland det roligaste med festivalen att kolla in alla röda mattan-outfits. Vi gjorde en sammanställning över de bästa galastassarna: Vackrast på röda mattan under Cannes filmfestival 2015.
 

Modenyheter
 

H&M och Balmain – En av veckans mest omtalade modenyheter är säkerligen H&M:s samarbete med Balmain. I höst lanseras nämnligen H&M:s stora designsamarbete tillsammans med modehuset, och tidigare denna vecka, på Billboard Music Awards, visade Balmains chefsdesigner Olivier Rousteing och hans vänner Kendall Jenner och Jourdan Dunn upp delar av kollektionen.

Det exklusiva designsamarbetet kommer att inkludera kläder och accessoarer för både kvinnor och män och kollektionen släpps i butik 5 november.

Emanuelle Alt – En betydande kvinna i modebranschen, franska Vogues chefredaktör Emanuelle Alt, firade i veckan sin 48:e födelsedag. Emanuelles stil är enkel, bekväm och lite ostylad, men ändå genomtänkt in i minsta detalj och vi har samlat hennes fem snyggaste outfits.
 
 
Av. Jenny Lacis.
Foton. H&M och Vero Moda.

 
 
Läs tidigare veckors modenyheter:
Veckans modenyheter – v.20
Veckans modenyheter – v.19
Veckans modenyheter – v.16

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!