Mode

Veckans modenyheter – v.23

Veckans modenyheter vecka 23
Det har varit en händelserik vecka minsann och den största snackisen är så klart att Caitlyn Jenner (tidigare Bruce Jenner) pryder omslaget av Vanity Fairs julinummer. Sedan blev det klart att den snart 52-åriga skådisen Johnny Depp är ny modell för Dior och lite annat smått och gott. Veckans alla modesnackisar hittar du nedan.
 
Av: Elina Malm
 
 
caityn-jenner-bruce-jenner-metro-mode
Tidigare i veckan släpptes nyheten om att Caitlyn Jenner, tidigare Bruce Jenner, är omslagsmodell för Vanity Fairs julinummer. Bilderna på 65-åriga realitystjärnan, tagna av fotografen Annie Leibovitz, spreds som en löpeld följt av miljontals hyllningskommentarer i både press och i sociala medier. Se bilderna som välte internet här!
 H&M:s höstkollektion
Den svenska klädjätten H&M har precis släppt en video-lookbook för höstens herrkollektion. Trots att sommaren står för dörren har samtliga modehus är redan hösten och vintern i fokus. Se H&M:s stilfulla kollektion här!
 
Odd molly
Odd Molly banar väg för fler kvinnliga förebilder! Ända sedan Odd Molly grundades har de velat inspirera tjejer att våga förverkliga sina mål och drömmar. I mars utnämndes Odd Molly som nr 1 på AllBrights prestigefulla lista över jämställda företag 2015. Nu tar bolaget nästa steg med initiativet ”Odd Project” med start i höst där varje kollektion kommer vara dedikerad till en tjej runt om i världen samt att hon får möjlighet att förverkliga sin ”odd” livsdröm. Klicka här för att läsa mer om projektet och ansök om att få din dröm till verklighet.
 
CFDA-galan-2015
Den glamorösa CFDA-galan (Council of Fashion Designers of America) hölls i veckan i New York. På röda mattan syntes bland annat Katie Holmes, modebloggaren Chiara Ferragni och supermodellen Gigi Hadid. Metro Mode listar de bäst klädda stjärnorna på galan här.
 
jhonny depp
Johnny Depp är Diors nya ansikte utåt. Filmstjärnan har aldrig tidigare gått med på att vara modell för en parfym. Men nu är det officiellt att Johnny Depp kommer att vara kampanjansiktet för det franska märkets nya herrdoft. Läs mer här!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!