Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Veckans modenyheter v. 24

Toteme-elin-kling-metro
Totême och Net-a-Porter i exklusivt samarbete
I går, 10 juni, lanserades Totêmes kollektion i samarbete med den nätbutiken Net-a-Porter. Kollektionen består av 14 stilrena plagg i lyxiga material designade av Elin King som passar lika bra till vardags som till semestern. Shoppingsugen? Klicka här för att se mer av Totêmes kollektion för Net-a-Porter.
 
metro modenyeheter
Dj-stjärnan Afrojack släpper solglasögon
DJ-musiken är större än någonsin. Nick van de Wall, mer känd som Afrojack, är ett av namnen som bidragit till det. Nu släpper den nederländska dj:n solglasögon i samarbete med G-Star. Metro Mode har frågat ut musikgeniet om sommarens bästa festivaler, designersamarbeten och ”dansmusik”. Läs mer här!
 
Karl lagerfeld för Zalando
Karl Lagerfelds släpper en sportkollektion på Zalando
Karl Lagerfelds sport city-kollektion består av 18 plagg och accessoarer av sportig men elegant karaktär.
– Vi är väldigt glada över att jobba tillsammans med designermärket Karl Lagerfeld, och att kunna erbjuda denna capsule collection exklusivt online. För andra säsongen i rad erbjuder vi dessutom Karl Lagerfeld som en del av vårt Premiumutbud och märket tilltalar verkligen dem som älskar designermode”, säger Claudia Reth, modechef på Zalando, i ett pressmeddelande. Klicka här för att se hela kollektionen!
 
carl philip
Prins Carl-Philips stilresa genom åren
På lördag den 13:e juni äger vigseln mellan prins Carl Philip och Sofia Hellqvist rum. Men kommer ni ihåg hur prinsen har sett ut genom åren? Vi tog en titt i arkivet för att se om prinsen alltid har sett lika välstylad och rakryggad ut. Prinsens stilresa från 1982 till 2015 hittar du här!
 
Kendall Jenner
Kendall Jenner är ansiktet utåt för Estee Lauder
Realitystjärnan och modellen Kendall Jenner har gått visningar för alla stora designers och nu är hon även modell för Estee Lauders doft Modern Muse Le Rouge. Detta är även hennes första parfymkampanj – grattis Kendall!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!