Mode

Veckans modenyheter – v.25

Katy Perry
 
Denna vecka har vi bland annat fått veta att Elin Kling stänger ner bloggen, Zlatan lanserar parfym och Katy Perry har klippt sig.
 
Elin Kling lägger ner.
Tidigt på måndagsmorgonen gick Elin Kling ut med att hon stänger ner bloggen efter nästan tio år av dagliga modeuppdateringar. Genom att driva en av de första modebloggarna i Sverige blev Elin tidigt uppmärksammad och har sedan dess gjort en mängd samarbeten (bl.a. med Guess by Marciano och H&M), startat tidningen Styleby, designat flera kollektioner, startat klädmärket Totême och sommarpratat i P1. Nu är vi väldigt nyfikna på vad hon har i kikaren.
 
Zlatan lanserar parfym.
Nu kan du snart lukta som Zlatan Ibrahimovic. I veckan släpptes nyheten om att fotbollstjärnan tillsammans med några av världens ledande aktörer lanserar ”Zlatan Ibrahimovic Parfums”. Doften kommer att ha ”ett ben i parfymens huvudstad Paris och det andra i hans hemland,” meddelar Zlatan i ett kort pressmeddelande. Mer info om parfymen kommer senare i juni.
 
Katy Perry har klippt sig och frontar Moschino.
Ända sedan Moschino bytte chefsdesigner är det känt att Katy Perry älskar märket och bär det så ofta hon kan. Nu frontar hon den nya kampanjen, som är fotad av Inez och Vinoodh och stylad av Carlyne Cerf de Dudzeele, och har dessutom skaffat en ny frisyr. Kolla in bilderna här: Katy Perry stars in Moschino’s fall 2015 campaign.
 
Michael Kors stäms för lockpriser.
I veckan visade det sig också att det kan vara värt att strida för otydliga och luriga priser. En kvinna i USA stämde nämligen Michael Kors för att ha prismärkt ett par byxor så att det såg ut som rea fastän det inte var det. Kvinnan stämde klädmärket på 5,8 miljoner dollar och Michael Kors har gått med på att betala detta.
 
Carl Philips och Sofias bröllopsbilder.
Sällan har något varit så klickat som bilderna från prinsen och Sofias bröllop. Har du missat dem kan du kolla in dem här: Här är de ny bröllopsbilderna på Carl-Philip och Sofia.
 
 
Av. Jenny Lacis.
Foto. Moschino.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!