Mode

Veckans trendkoll: Det här har bloggarna på fötterna hösten 2016

veckans-trendkoll-bloggare-metro-mode-2016
Den här veckan har vi kikat närmare på vad våra bloggprofiler Linn Wiberg, Fanny Ekstrand, Emelie Wikström och Linn Wiberg väljer att styla höstgarderoben med för skor den här säsongen.
Än så länge är det behagliga temperaturer runt om i landet vilket är toppen för oss som vill bära våra fina sommarskor ett tag till, kombinerat med lite robusta kängor. Låt dig inspireras av Fanny Ekstrands fina styling med strumpor i klackarna och hur Linn Wiberg matchar gubbpjucken tillsammans med sin stickade tröja.

flora-wikstrom-dagens-outfit
Flora Wiström väljer en mer rymlig jacka på överkroppen som hon kombinerar perfekt med stuprörsjeans och kängor. Se fler bilder på looken och hitta alla inköpsställen här! (länk)

linn-wiberg-outfit-hosten-2016
Linn Wiberg i en skön stickad tröja matchat med läderbyxor och rediga gubbpjuck på fötterna. Se fler bilder på looken och hitta alla inköpsställen här! (länk)

Fanny-ekstrand-hosten-2016
Nu börjar det bli kyligare men genom att bära strumpor i skorna precis som Fanny Ekstrand kan du använda dina sommarskor lite längre. Snyggt matchat med midikjol och stickad polo! Se fler bilder på looken och hitta alla inköpsställen här! (länk)

emelie-wikstrom-outfit
Emelie Wikström stylar sina vita jeans och stickade tröja med en klassisk svart kappa och klackar på fötterna. Pumps med en bredare, lägre klack är perfekt till vardags! Se fler bilder på looken och hitta alla inköpsställen här! (länk)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!