Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Vinstkaos och dramatik under årets upplaga av Kristallen 2015

Kristallen 2015
I går hölls den årliga tv-prisgalan Kristallen på TV3 och i år blev de stora snackisarna inte vinnarna i sig – utan allt runt omkring. Utöver att det var några mindre tappar som kan hända de bästa i direktsänd tv var det två händelser som snabbt blev virala succéer.
 
mans-zelmerlov
Det ena var när artisten Måns Zelmerlöv läste upp fel vinnare i kategorin “Bästa underhållningsprogram”. De två program som fick flest röster var Idol och och På spåret, men på lappen i det omslutna kuvertet stod det Let´s Dance. Detta resulterade i att Let´s Dance-gänget for upp på scenen och höll tacktal.
– Det stod “Let’s dance” på statyetten. Jag fattade att något var fel, men det är lite kul när det blir fel, så jag tycker inte att det var så jobbigt, sade “Let’s dance”-programledaren David Hellenius till Expressen.
 
jessica-almanas
Men David Hellenius kollega, Jessica Almenäs, tog inte situationen lika lätt utan riktade skarp kritik till TV3 genom att posta en bild på Instagram med texten “Sjukt oproffsigt TV3. Hem och träna”.
 
laila-bagge-kristallen-2015
Idols jurymedlem Laila Bagge såg häpen och förvirrad ut i tv-rutan när Let´s Dance-gänget stod på scenen men sprang sedan upp först av alla när det visade sig att Idol trots omständigheterna hade vunnit.

 
linda-lindorff-
Även programledaren Linda Lindorff satte ned foten och lämnade galan efter att Bonde söker fru blev utan vinst. Hon var inte heller sen med att posta en Instagrambild med texten “Bonde söker fru fick inte pris, blev snuvade på vinsten av Hela Sverige bakar. Jag är därför nu i en taxi hem. Besviken och irriterad. Bakning i all ära men hur kan det vinna över äkta kärlek.”
 
linda-lindorff-kristallen-2015
Men bilden försvann efter några timmar och ersattes av en annan bild där Linda Lindorff frontar Expressens löp…
 
 
Av: Elina Malm
 
 
Läs även:
Naknast vinner? MTV-galan 2015 hade ett tydligt klädtema
Männen som stack ut mest på MTV-galan 2015
5 allt-i-ett-produkter som förenklar vardagen

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!