Mode

Whyred woman SS17 – Fashion Week Stockholm 2016

Whyred woman SS17 – Fashion Week Stockholm 2016
13 Se Bildspelet

En av modeveckans absoluta höjdpunkter som varje år lockar till sig några av landets främsta modejournalister och kändisar – är Whyred. Under måndagen inledde det svenska märket Stockholms modevecka genom att visa upp vår- och sommarkollektionen för 2017.
 
Whyred har låtit sig inspireras av brittiska konstnären David Hockneys modernistiska målningar och en färgpalett från 60-talet. Temat för kollektionen och de plagg som visas är ”Bricolage”, ett ord som bäst kan beskrivas som ett medvetet ihopplock – vilket i sin tur sammanfattar Whyreds kommande vårkollektion föredömligt.
 
Modellerna som stegar ut på catwalken visar en lika klassisk som lekfull silhuett och detaljerna som direkt drar ögonen åt sig är tofsar, stora märken och enorma fjädrar.
 
Tummen upp för att Whyreds designer Roland Hjort krossar många gamla förlegade stilregler kring vad som ska matchas till vad och inte. Istället kan vi se fram emot en kollektion som med all säkerhet kommer att få varje modeintresserad person att längta till nästa vår. Kolla in bildspelet här ovanför!
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!