Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

WRANGLER LANSERAR SPA-JEANS

Nu släpper jeansjätten Wrangler tre par jeans som både förhindrar celluliter och stramar åt huden – vi välkomnar SPA-jeansen.

Den 28 januari kommer Wrangler att släppa tre par jeans sprejade med olika effekter som alla tre ska förebygga celluliter och strama åt huden. De återfuktande egenskaperna inkluderar naturliga oljor och smör, som aprikoskärnolja, passionsfruktsolja, nyponolja, sheasmör och Monoi de Tahiti – en polynesisk ingrediens som görs med hjälp Tiare blomknoppar indränkt i raffinerad kokosolja.

“De känns definitivt mycket coolare än vanliga jeans”, säger Lizzie Jagger i en film för att främja stil. “Efter bara en dags användande känns mina ben mycket mjukare och lenare än vanligt”.

De tre SPA-jeansen kommer att lanserar på Asos.com den 28 januari och ingredienserna i jeansen håller i upp till 15 gångers användning. Däremot kan du även köpa till en sprej som du kan spreja på och ladda jeansen med vilken gör att de håller i upp till 69 – 95 gångers användning .
Av. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. WRANGLER

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!