Mode

Zara i nytt samarbete med Tretorn

Idag presenteras en ny kollektion hos Zara bestående av väskor och skor i samarbete med Tretorn. Det ikoniska svenska outdoor varumärket är kända för sitt hantverk och design anpassade för skandinaviskt väder och miljö.

Foto: Zara

Zaras nya samarbete med Tretorn kommer finnas tillgängligt från och med idag på deras hemsida och i Zara:s flaggskeppsbutiker världen över. I kollektionen ryms bland annat duck boots, wellington boots och chelsea boots, ryggsäckar, axelbandsväskor och mindre ryggsäckar för barn.

Magnus Månsson, VD för Tretorn, säger om kollektionen: “Vi är glada över att kunna visa upp våra ikoniska silhuetter genom detta samarbete med ett av världens mest kända varumärken. Sedan 1891 har vi utvecklat och designat hållbara gummistövlar och plagg som tål skandinaviskt väder utan att stå i vägen för vardagen. Vi är stolta över denna kollektion med produkter som kommer att bli garderobens basplagg både nu och över tid oavsett om man befinner sig i den skandinaviska naturen eller storstäderna i USA och Europa.”

Kolla in den nya outdoor-kollektionen nedan!

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!