Nöje

10 nya (grymma) tv-serier 2017 – hitta din favorit inför höstens myskvällar!

Vi på Metro Mode är alltid på jakt efter grymma tv-serier och i år ser vi fram emot både helt nya serie-bekantskaper och gamla favoriter som är tillbaka med nya spännande säsonger. Här har vi samlat bästa tipsen på tv-serier du definitivt inte vill missa!

Foto: Netflix, REX & SVT

Att krypa upp i soffan med ett nytt avsnitt av en riktigt bra serie är något bland det bästa som finns! Och som tur är kryllar det av välgjorda tv-serier hos Netflix, HBO och andra kanaler som bara väntar på att du ska ta dig an dem. På jakt efter en ny favorit? Kolla igenom vår lista över kommande premiärer – skriv in dem i kalendern och börja tagga redan nu!

 

Girlboss (säsong 1)
Netflix, 21 april 

Girlboss är baserad på bästsäljaren #Girlboss skriven av Sophia Amoruso som har grundat modevarumärket Nasty Gal. Serien handlar om Sophia (spelad av Britt Robertson) som började sin karriär genom att sälja vintagekläder på Ebay och som vid 28 års ålder lyckats bygga upp modeimperiet Nasty Gal. Om vi ska tro trailern så kommer det här att vara riktigt bra!

Prison Break: Sequel (säsong 5)
Fox, premiär april 2017

Den populära nagelbitaren från 2005-2009 om bröderna Lincoln (Dominic Purcell) och Michaels (Wentworth Miller) liv i fängelse, med rymningar och flykt, är tillbaka för ytterligare en säsong under 2017.


Twin Peaks (säsong 3)
Showtime, 22 maj

Till alla inbitna Twin Peaks-fans stora förtjusning kommer Mark Frosts och David Lynchs kultserie från 90-talet tillbaka med nya avsnitt i maj. Vi längtar efter att återigen träffa bland annat Kyle MacLachlan som spelar coola FBI-agenten Dale Cooper.

House of Cards (säsong 5)
Netflix, 30 maj 2017

Frank (Kevin Spacey) och Claire Underwood (Robin Wright) är tillbaka för ännu en spännande säsong i den amerikanska maktens korridorer. Joel Kinnaman spelar Kevin Spaceys rival i kampen om presidentposten.

Orange is the new black (säsong 5)
Netflix, 9 juni

Spoiler-varning om du ännu inte sett säsong 4 av OITNB! I trailern till nya säsongen ser vi Daya (Dascha Polanco) med en pistol – som för tankarna till den pulshöjande avslutningen på fjärde säsongen…!

Gypsy (säsong 1)
Netflix, 30 juni 

Psykologisk thriller-serie där Naomi Watts spelar terapeuten Jean Holloway som inleder intima och farliga förhållanden med personer från sina patienters liv.

Game of Thrones (säsong 7)
HBO Nordic, 17 juli 2017

I trailern till nya säsongen av Game of Thrones får vi se de tre makthavarna Daenerys Targaryen, Cercei Lannister och Jon Snow vandra upp till sina troner. Vi hoppas på att se dem mötas i säsong 7. Första avsnittet finns tillgängligt här i Sverige den 17 juli.

Stranger Things (säsong 2)
Netflix, 31 oktober

Det kommer behöva bli höst – närmare bestämt Halloween-helgen – innan vi ÄNTLIGEN får återvända till 1980-talet och alla mystiska händelser i den amerikanska småstaden Hawkins.

The Crown (säsong 2)
Netflix, 8 december

Den andra säsongen av den prisbelönta serien om drottning Elisabeth II kommer att utspela sig under åren 1955 till 1964. Här hittar du trailern!

Att längta till – kommer 2018!

Bron (säsong 4)
SVT, 1 januari 2018

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!