Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

10 bra tv-serier att se fram emot år våren 2016

girls game of thrones tv-serie puff
Nytt år, nya serier och nya premiärdatum att se fram emot. Metro Mode har listat de bästa serierna att se fram emot 2016.
Riktigt bra tv-serier har blivit det nya svarta (eller ska vi kanske säga: de nya långfilmerna). De är välarbetade, påkostade och beroendeframkallande! Är du också en riktig serie-junkie så kan du spana in den här listan med tio heta serier att börja peppa inför under 2016 (utan inbördes ordning)
 
1. Banshee: Säsong 4 | 29 januari (HBO)
Hurra! Flera actionspäckade avsnitt av den amerikanska serien Banshee kommer i januari. Serien utspelar sig i den lilla staden Banshee i Pennsylvania där den hunkige huvudpersonen (som spelas av Antony Starr) kommer att nå ett avslut på den pågående storyn. Kommer han att lyckas slå ut maffiabossen “Rabbit” och kommer han att återförenas med Anastasia? Detta får vi svar på eftersom seriemakarna avslöjat att den fjärde säsongen också blir den allra sista säsongen.
 
2. Bloodline: Säsong 2 | Premiär våren 2016 (Netflix)
Det var en stor skara serie-älskare där ute som föll pladask för den härligt obehagliga och svettigt äkta Miami-baserade serien om en pågående familjefejd. Nu kommer alltså det glädjande beskedet om en ny säsong. Vi hoppas att den blir precis lika spännande, ångestladdad och sann som den förra säsongen.
 

3. Suits: Säsong 5, Del 2 | Premiär 24 juni 2015 (USA)
Javisst, ännu ett gäng lättsmälta avsnitt med de snygga advokaternas skämtsamma intriger. Så enkelt att slötitta på, minst ett avsnitt är givet varje “soffliggar-söndag”.
 
4. New Girl: Säsong 5 | Premiär 7 januari (TV12)
Redan tillgängligt! Vi älskar Zooey Deschanel och vi älskar att få skratta och slöglo på New Girl! För den som ännu inte upptäckt New Girl kan vi bara beskriva det som en roligare och modernare version av “Vänner”.
 
5. Game of Thrones: Säsong 6 | Premiär 24/4 (HBO)
Vi behöver väl inte säga så mycket? Den här premiären är välkommen (helst igår). Vad kommer att hända? Är vår alldeles egna Jon Snow verkligen borta? Vad ska hända med Arya? Och kommer äntligen Daenerys Targaryen att tåga in i Westeros? Vi behöver svar nu och nedräkningen har äntligen påbörjats.
 
6. House of Cards: Säsong 4 | Premiär 4 mars (Netflix)
Så bra politisk thriller! I den förra säsongen fick den lågmälde amerikanske presidenten äntligen sin titel, men blev kanske lite väl maktgalen på vägen dit? Hur ska det gå när han blivit lämnad av sin fru och kommer skandalerna bakom vägen till toppen att avslöjas?
 

7. Orange is the New Black: Säsong 4 | Premiär 17 juni (Netflix)
Ännu en säsong av de härliga tjejerna på Litchfield-anstalten? Ska Alex och Chapman sluta som ett par eller hur blir det och hur blir det egentligen Daya och Johns lilla nyfödda?
 
8. Pretty Little Liars: Säsong 7 | Premiär sommaren 2016
Den sjunde och avsutande säsongen av Pretty Little Liars drar igång i år. Ännu en spännande säsong späckad med dramatik, den mystiske “A” avslöjas förhoppningsvis och får vi äntligen veta vart Alison DiLaurentis egentligen tog vägen?
 
9. “True Detective: Säsong 3”
Kanske – kanske inte! Ryktet sprids online om att Nic Pizzolatto som står bakom serien skrivit ett nytt kontrakt med HBO och att det kan tänkas komma en ny säsong, kanske redan i år! HBO har varit öppna för en tredje säsong av serien även om säsong två inte blev en lika stor succé som säsong ett. Det ryktas också om att HBO gett Pizzolatto fria tyglar att skapa något annat än en ny säsong av True Detective om han hellre vill det. Så nu hoppas vi på en riktigt grym comeback i klass med den första säsongen.
 

10. Girls: säsong 5 | Premiär 21 feb (HBO)
Lena Dunhams briljanta nutidsskildring av unga kvinnor i New York är snart här igen. I den här säsongen blir det bröllopsyra kring Marnie och kommer Hannah verkligen att bli ihop med Elijah?
Bildkälla: HBO

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!