Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

10 irriterande saker alla blondiner känner igen

blondiner

Blondiner har inte alltid roligare och blondinskämt är inte roliga. Det finns många problem och irriterande moment du stöter på när du är blond. Vi har listat 10 saker alla blondiner känner igen.
 
1. Det är dyrt
Att vara blond är inte enkelt och absolut inte billigt. Håret måste färgas ungefär var fjärde vecka och att gå till frisören är inte det billigaste man kan ägna sig åt. Dessutom så kan man behöva använda färgbevarande schampo och balsam… Som sagt, dyrt.
 
2. Blondrexia
Det finns nog ingen blondin därute som inte drabbats av åkomman blondrexia… Du vet när du blir färgblind och inte ser hur blond du är och vill bara bli blondare. Jakten på den perfekta blonda nyansen gör att man tillslut ser ut som isdrottningen i håret.
 
3. Du känner dig ofräsch efter en sekund
Eller ja… kanske inte efter en sekund men från att du känner dig som Marilyn Monroe så känner du dig efter månad som en sunkig Britney Spears. Du måste alltid ligga steget före dina rötter och helst färga dem innan de hinner växa ut. Dessutom så påverkas ditt humör, när du nyfärgad känner du dig som den snyggaste i hela världen och när du får utväxt känner du dig som en sunkigaste människan på jorden.
 
4. 50 nyanser av blond
Det finns nästan oändligt många nyanser av blond och det är som en enda stor djungel. Det är nästan omöjligt att komma fram till vilken färg du vill ha, guld, vit, honung, smörig, askgrå, platina eller strawberry? Hur svårt ska det vara? Vad är det för fel på helt vanlig blond?
 
5. Fördomarna
Hur många är det inte som brukar kalla dig för “dum blondin” eller som blir förvånade när de inser att du faktiskt har någonting innanför pannbenet. TRÖTTSAMT!
 
6. “Är du naturligt blond?”
Kan inte den här frågan bara förbjudas. Om man inte är naturligt blond, vad ska hända då? Vad spelar det för roll, och varför måste DU veta det?
 
7. Trött smeknamn
Blondie, ljushuvud, guldlock, Rapunzel osv….
 
8. Kluvna toppar
Säger bara det, kluvna toppar. Tyvärr så är kluvna toppar lite som ett jobbigt småsyskon som man inte bli av med. De dyker upp hela tiden och du blir inte av med dem. Ständiga frisörbesök är ett måste vilket blir dyrt. Är du blond måste du nästan lära dig att klippa dig själv.
 
9. Dessa skämt
“Hur många blondiner krävs det för att byta en glödlampa?” Otroligt roliga och inte alls dumma och löjliga.
 
10. Och så är det där med att hitta någon som kan färga ditt hår i rätt nyans
Det är omöjligt! Det finns så få som förstår en och som kan skapa det vi föreställer oss. Har du hittat en så håll fast i hen!!
 
Foto: All over press

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!