Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

10 kändisar och deras hundar – bilderna som får oss att aldrig sluta följa dem på Instagram

10 kändisar och deras hundar – bilderna som får oss att aldrig sluta följa dem på Instagram
10 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/07/seyfried.jpg

Amanda Seyfried och Finn

Finn Seyfrieds Instagram @finnsite är det kontot vi plockar när under en dålig dag – hur kan man inte bli alldeles lycklig i själen när man tittar på Mamma Mia-skådisen (som är tillbaka i nya Twin Peaks) och hennes knasboll tillsammans. 52 000 följare kan ju inte ha fel.

Foto: Instagram/@finnsite

https://metromode.se/files/2017/07/beckham.jpg

Familjen Beckham och Olive

Olve Beckham är inte så aktiv på sitt Instagram-konto @olivebeckham23 men det räcker uppenbarligen att vara en del av en av världens mest kända familjer för att lyckas samla ihop över 77 000 följare. Och så är han ju rysligt söt också.

Foto: Instagram/@olivebeckham23

https://metromode.se/files/2017/07/evans2.jpg

Chris Evans och Dodger

Captain America-Chris adopterade sin Dodger från ett hägn under filminspelningen av Gifted – och han verkar definitivt inte ångra sitt beslut (vi förstår honom).

Foto: lifewithdogs.tv

https://metromode.se/files/2017/07/hilton.jpg

Paris Hilton och hennes "doggy mansion"

Hotelldottern som inspirerade otaliga tjejer till att vilja bära runt på en liten hund i handväskan under The simple lifes glansdagar i början av 2000-talet är fortfarande starkt förknippad med sina små vovvar. Paris mest kända hund Tinkerbell dog 2015, 14 år gammal, men den som följer @hiltonpets på Instagram inser snart att den glamorösa realitystjärnan är omgiven av fyrbenta kompisar.

Foto: Instagram/@hiltonpets

https://metromode.se/files/2017/07/gaga.jpg

Lady Gaga och Asia Kinney

Med Lady Gaga som matte går det inte att vara annat än cool. Franska bulldogen Asia Kinney är, som du ser, stencool – med Instagram-kontot @missasiakinney som följs 239 000 fans!

Foto: Instagram/@missasiakinney

https://metromode.se/files/2017/07/jacobs.jpg

Marc Jacobs och Neville

Är du en mode-hund så är du! Designern Marc Jacobs vovve Neville Jacobs tackar varken nej till blingbling eller att kramas med supermodeller. Kolla in @nevillejacobs!

Foto: Instagram/@nevillejacobs

https://metromode.se/files/2017/07/jenner.jpg

Kylie Jenner, Norman och Bambi

Vi älskar Kylie Jenners två små sötnosar som på sitt gemensamma Instagram-konto @normieandbambijenner visar upp sina snyggaste fotoposer (allra helst i en skön soffa, som det verkar).

Foto: Instagram/@normieandbambijenner

https://metromode.se/files/2017/07/vanderpump.jpg

Lisa Vanderpump och Gigolo

Gigolo, eller Giggy som han också kallas, åker handväska, klär sig i frack och modellar för en kollektion med hundhalsband för Vanderpump Pets – men så är han ju också extravaganta TV-personligheten Lisa Vanderpumps hund… Kolla in @giggyvanderpump! 

Foto: Instagram/@giggyvanderpump

https://metromode.se/files/2017/07/yogagirl.jpg

Rachel "Yogagirl" Bråthén och Ringo

Ringo the gringo, vi kan inte tänka oss en roligare hund att följa, kolla in @ringo_thegringo om du inte redan gjort det. Yogagurun Rachel Bråthéns charmiga och ständiga följeslagare Ringo kliver snart över gränsen till 100 000 följare på Instagram.

Foto: Instagram/@ringo_thegringo

https://metromode.se/files/2017/07/zelmerlow.jpg

Måns Zelmerlöw, Messi och Rafa

Att Måns Zelmerlöw är upp över öronen förälskad i sin labrador Messi är svårt att missa för den som följer hans Instagram @manszelmerlow. Nu har Messi dessutom blivit pappa och valpen Rafa har precis flyttat in – och håll med om att Måns med lilla Rafa i knät är definitionen av “het man med söt hund”. Vi tänker osökt på gamla rullen Hundtricket

Foto: Instagram/@manszelmerlow

Få som håller koll på kändisvärlden har under åren kunnat undgå Paris Hiltons lilla chihuahua Tinkerbell, men hon är sjävklart inte den enda stjärnan som är starkt förknippad med sin fyrbenta följeslagare.

I bildspelet hittar du tio kändishundar som garanterat kommer få dig att utbrista både ett och två naaaw. De flesta av hundarna har dessutom (som sig bör) egna välbesökta Instagram-konton – som de superstjärnor de är!

Foto: Instagram/@finnsite & @manszelmerlow

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!