Nöje

10 magiska platser perfekta för ditt drömbröllop

Går ni i giftastankar? Vill du göra något utöver det vanliga? Vi har hittat 10 platser som är så vackra att vi skulle kunna gifta oss på stört.

drombrollop
Våren och sommaren är högsäsong för vackra bröllop och fina klänningar, tyvärr så verkar storslagna bröllop och fester vara långt borta. Det hindrar inte oss från att drömma oss bort och planera våra framtida bröllop. Vi har hittat de mest magiska platserna som kommer få vem som helst att vilja gifta sig.

Storbritannien

Storbritannien

I Northumberland i norra Storbritannien ligger denna magiska lada. Healey Barn är perfekt för ett romantiskt och rustikt bröllop. Här kan du ha både ceremonin och festen, allt från dekoration till mat finns på plats. Det är bara att åka dit och ha en underbar stund. Läs mer här. 

Foto: Healey Barn

Nästa bild
Australien

Australien

Gift dig under stjärnorna på Mission Beach i Australien. Bilden ser ut att vara som tagen ur en film. Vem blir inte sugen på att åka dig? Här kan du läsa mer om du är sugen på att gifta dig i Australien.

Foto: Bored Panda

Nästa bild
Bali

Bali

“Gå på vatten” längs altargången i Bali. På Bulgari Hotels kan man få ett “vattenbröllop”. Vattnet porlar under altargången och man har en utsikt över hela havet. Man skulle inte tacka nej till att gifta sig här i solnedgången. Här kan du läsa mer om “vattenbröllopet”.

Foto: bali.mehthesheep.com

Nästa bild
Hawaii

Hawaii

Haiku Mill på Hawaii kan vara den mest romantiska platsen i världen. Ett bröllop här kan inte vara annat än magiskt. Här skulle ingen av oss tacka nej till att säga ja. Läs mer om Haiku Mill här.

Foto: Pinterest/Tamiz

Nästa bild
Kanada

Kanada

Gör som Adele Story och har vigselceremonin på toppen av en glaciär i Kanada. Hon och hennes man tog en helikopter och åkte upp till toppen av en glaciär och gifte sig där. Här kan du läsa mer om deras fantastiska bröllop. Det ser både läskigt och underbart ut.

Foto: Bored Panda

Nästa bild
Polen

Polen

Varför inte gifta sig i en saltgruva i Polen? Strax sydöst om Krakow ligger Wieliczka, här ligger en 700 år gamla gruvan. Den är 327 meter djup och har nio våningar. Här gömmer sig allt; sjöar, restauranger, kapell och stora salar. Ett bröllop här kommer man inte glömma bort i första taget. Här kan du läsa mer om gruvan. 

Foto: Wieliczka Saltmine

Nästa bild
USA

USA

Uppe bland träden i Washington, cirka 30 minuter från Seattle, finns en träkoja. Gift er i den sagolika skogen och spendera bröllopsnatten i trädkojan. Både ett äventyr och väldigt romantiskt. Här kan du läsa mer om Treehouse Point. 

Foto: Treehouse point

Nästa bild
USA

USA

I en gammal industrilokal i Seattle kan man ha det mest sagolika bröllopet någonsin. Lokalen Sodo Park är helt magisk med dess stora fönster och fantastiska takhöjd. Här kan man dansa natten lång och få en dag man sent kommer glömma. Läs mer om Sodo Park här. 

Foto: Hearban Feast/Van Wyhe Photography

Nästa bild
Maldiverna

Maldiverna

Har de tidigare destinationerna inte känts tillräckligt spektakulära för din smak? Då kanske detta kapell är något för dig? Mitt i havet vid Maldiverna ligger står ett hus på ett par pålar, det är ett vigselkapell. Du tar dig hit med båt och altargången är helt gjord i glas. Läs mer om detta fantastiska lilla hus här. 

 

 

Foto: Bored Panda

Nästa bild
Sverige

Sverige

En lista över magiska vigselplatser är inte fulländad utan vårt egna Ishotell i Jukkasjärvi. Gift dig i detta konstverk, helt byggt i is, och njut av norrsken och den norrbottniska naturen. Läs mer hon hotellet här. 

Foto: Paulina Holmgren

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!