Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

10 romantiska filmer att se på Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en perfekt dag för att mysa i soffan framför en bra film. Här är 10 romantiska filmer som både du och din älskling kommer gilla.

Komedi, drama eller musikal? Disney+ har tagit fram en lista på tio filmer av olika genrer att se tillsammans med din partner på Alla hjärtans dag.

Vidare till Disney+ här!

10 things I hate about you KÖP

10 things I hate about you

I denna romantiska high school-rulle förbjuds den populära tonårstjejen Bianca att dejta tills hennes betydligt mindre omtyckta storasyster Cat börjar träffa någon.

Handlingen i denna romcom är inspirerad av Shakespeares “Så tuktas en argbigga” och filmen har blivit något av en klassiker i sin genre.

KÖP

Nästa bild
Pretty Woman KÖP

Pretty Woman

Julia Roberts fick sin första stora roll i denna Askungesaga med moderna förtecken.

Den prostituerade Vivian träffar den cyniske affärsmannen Edward, och snart faller det udda paret för varandra. Men är de för olika för att relationen ska fungera?

KÖP

Nästa bild
High School Musical KÖP

High School Musical

Denna film är perfekt för dig som älskar musikaler och high school-filmer.

Populära idrottskillen Troy Bolton och den något skygga Gabriella Galvez upptäcker att de kan skapa ljuv musik ihop – och snart hakar hela skolan på.

KÖP

Nästa bild
Love, Simon KÖP

Love, Simon

Simon, som håller sin sexualitet hemlig för omvärlden, faller för en person på sin skola. Problemet är bara att han inte har en aning om sin nya kärleks identitet.

Jakten på sanningen blir en rolig, läskig och livsomvälvande resa.

KÖP

Nästa bild
Enchanted KÖP

Enchanted

I Enchanted följer vi prinsessan Giselle som rycks ur sin sagovärld och därmed berövas sitt lyckliga slut… eller?

New York verkar inledningsvis vara en plats där ingens drömmar slår in, men snart börjar Giselle inse att äkta kärlek inte alltid ackompanjeras av en vit springare och ihållande duetter.

KÖP

Nästa bild
500 Days of Summer KÖP

500 Days of Summer

Den obotlige romantikern Tom plågas av frågor efter att hans förhållande tagit slut. Fast besluten att få tillbaka sin före detta flickvän rannsakar han sig själv efter svar på vad som gick snett mellan dem.

KÖP

Nästa bild
Wall-E KÖP

Wall-E

Denna film utspelar sig i en dystopisk framtid då människorna har övergett jorden på grund av miljöförstöringar.

Renhållningsroboten Wall-E är ensam kvar på Tellus tills roboten Eva anländer. Wall-E faller pladask för Eva och bestämmer sig för att följa med henne till rymdskeppet.

KÖP

Nästa bild
Ruby Sparks KÖP

Ruby Sparks

I denna dramakomedi försöker den unge författaren Calvin råda bot på sin skrivkramp genom att gestalta sin absoluta drömtjej, som han ger namnet Ruby Sparks. Men saker och ting tar snart en oväntad vändning.

KÖP

Nästa bild
Garden State KÖP

Garden State

Zach Braff både regisserar och spelar huvudrollen i denna romantiska dramakomedi, där vi följer skådespelaren Andrew som återvänder till sin hemstad för att närvara vid sin mors begravning.

Där möter han den ovanliga tjejen Sam som hjälper honom att hitta tillbaka till sitt autentiska jag.

KÖP

Nästa bild
The Fault in our Stars KÖP

The Fault in our Stars

Denna film, som är baserad på John Greens bästsäljande roman med samma namn, handlar om cancersjuka Hazel som förälskar sig i den levnadsglade Gus – och deras ungdomskärlek antar snart episka proportioner.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!