Nöje

10 saker du ska undvika på Tinder – så gör du enklast succé i dejtingappen

Om du följer dessa tio råd på Tinder kommer många fler svajpa höger när du dyker upp på displayen i dejting-appen. Följden av det blir såklart ökad framgång i ditt dejtande!

Foto: @xoxotsumi / @dariabydasha

Tinder-appen kan vara en riktig djungel. Du vet säkert vad du eftersöker när du svajpar runt bland dejting-utbudet men ger du verkligen en ärlig och fördelaktig bild av dig själv? Metro Mode ger dig nu 10 enkla tips om hur du bör bete dig på tinder för att bli ett riktigt tinder-proffs.

1. Använd en bild på enbart dig. Annars börjar potentiella matchningar att undra: “Är det din pojk-/flickvän? Eller har det kanske varit det tidigare?

2. Barn i bild? Nej tack. Det är dig du ska presentera på tinder, vare sig du råkar ha en söt brorson, guddotter eller en egen liten knodd, så är det bättre att berätta det med ord.

3. Kul att du är vältränad. Men det syns antagligen att du har en schysst kropp även med kläder på. Ingen gillar en självgod spännis.

4. Ha inte suddiga bilder. Ta en skarp bild och ladda upp, eller be en vän att ta en bild på dig! Det är inte svårt, även mobilkameror håller måttet idag så skyll inte på att du inte har någon kamera.

5. Inga gruppfoton! Vad kul att du har vänner som du vill visa upp, men tvinga inte den andra parten att behöva sitta med förstoringsglas för att lista ut vem du är.

6. Ett leende attraherar. Le eller se åtminstone naturligt ut på bild. Att köra plutande läppar eller sängkammarblick känns bara obehaglig.

 

 

7. Försök inte att att imponera. Att försöka imponera för att få uppmärksamhet är dömt att misslyckas. Du kommer bara att framstå som arrogant eller desperat. Din fina sidor kommer säkert komma på tal på naturlig väg förr eller senare.

8. Skriv inte till alla matchningar samtidigt. Det kan vara svårt att upprätthålla en bra konversation med 50 personer samtidigt, risken är att det blir opersonligt och att du lyckas blanda ihop personerna med varandra. Så chilla lite och prata max med en handfull åt gången.

9. Variera dig. Alla dina bilder ska inte vara från en och samma kväll när du kände dig supersnygg och verkligen fastnade på bild. Du ska inte heller ha på dig din absolut finaste tröja på alla bilder, även om den sitter som en smäck. Ha lite olika bilder när du befinner dig i olika situationer och tillfällen. Inga bilder som är fem år gamla!

10. Inled en konversation personligt. Undvik att börja med klyschor om den andres utseende eller att försöka vara rolig med ironiska raggningsrepliker. Inled konversationen lättsamt och med charm.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!