Nöje

10 tecken på att du är tillsammans med den du ska gifta dig med

Har du och din partner varit tillsammans länge nu och börjar du fundera på om det är läge att ta nästa steg? Vi listar de största bevisen på att du och din partner kommer leva lyckliga i alla era dagar.

Foto: Unsplash

1. Ni är beredda att göra allt för varandra
Får någon av er ett jobb i en annan stad är den andre beredd att flytta. Ni kan göra uppoffringar för att få vara med varandra.

2. Ni delar samma värderingar
Ni har pratat om framtiden och har samma syn på de viktiga delarna i livet. Kanske vill ni båda ha barn och flytta till en villa på landet, eller så är ni överens om att ni inte vill ha barn. De viktigaste sakerna har ni diskuterat och ni är på samma bana.

3. Hen försöker att inte ändra på dig
Hen kan störa sig på saker du gör men försöker aldrig att ändra dig. Hen älskar dig för den du är.

4. Ni säger ”Jag saknar dig” och verkligen menar det
När ni åker ifrån varandra så saknar ni varandra, ni vill helst uppleva allting tillsammans.

5. Du vill berätta allt för hen
Så fort det har hänt någonting så vill du berätta det för hen, vare sig du såg en söt hund eller hade ett jättejobbigt möte på jobbet. Ingenting är för stort eller för litet att berätta.

6. Ni kan planera saker ett halvår, ett år eller fem år framåt
När ni pratar om resor och framtiden handlar det inte bara om de kommande veckorna utan ni planerar långt fram. Ni pratar om var ni vill bo och vilka resor ni ska göra tillsammans.

7. Ni kan båda visa er sårbara för varandra
När du är ledsen kan du visa det och oavsett hur stort eller litet problemet är så kan du gråta ut hos din partner. Både du och din partner vet att ni finns där för varandra.

8. När dina vänner klagar på sina respektive eller den de dejtar har du inget att bidra med
Du ägnar åtskilliga middagar med dina vänner där du får höra både det ena och de andra om deras respektive. Själv sitter du för det mesta tyst och nickar instämmande då och då. Egentligen förstår du inte riktigt vad de menar och du har aldrig någonting eget att bidra med.

9. Ni kan resa tillsammans utan att ni bråkar hela tiden
Att resa är det största testet för att se hur stadigt ert förhållande är. På en resa kan vem som helst tappa greppet (speciellt när du är hungrig). Klarar ni att resa tillsammans, klarar ni allt.

10. När du tänker på att gifta dig med en längtar du inte bara efter bröllopet utan att få spendera livet med hen
Du ser framemot ett fint bröllop och har i smyg börjat planera det, men det är inte bara det du ser framemot. Det är livet efter bröllopet som gör dig sådär pirrig i magen. Att veta att du är gift med din livskärlek.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!