Nöje

106-åriga bloggaren Dagny på sjukhus efter bilolycka: “Hade änglavakt”

Dagny Carlsson är känd för sin blogg som hon uppdaterar flitigt. För den 106-åriga bloggaren inleddes året dramatiskt – under hennes vanliga eftermiddagspromenad blev hon påkörd av en bilist. Hon vårdas nu på sjukhus och meddelar via sin vän och datalärare Elena att hon mår bra och längtar hem till sin blogg.

dagnyFoto: Ibl

– Just nu känner jag mig väldigt uppskakad. Om jag inte haft ”änglavakt” och turen varit med mig kunde jag ha dött, skriver Dagny på bloggen.

Efter en promenad, när hon var i närheten av sitt hem, blev hon påkörd vid övergångsstället. På bloggen meddelar Dagnys vän och datalärare Elena (som hon skapade bloggen med för några år sedan) att Dagny är mörbultad efter fallet med bland annat gipsad hand. Trots det mår hon bra och har genomgått läkarkontroll. Elena skriver också att Dagny längtar hem till bloggen och lovar sina läsare att hon kommer att “sätta sig vid datorn på en gång och börja peta på tangentbordet med en hand” när hon åter är hemma igen.

– Efter det här behöver jag ha lite roligt eller åtminstone äta lite gott. Jag får leta upp det bästa av det industrilagade, som finns i frysen och jag tar nog ett glas vin till maten i kväll. Det gör jag annars bara när jag har sällskap vid bordet, skriver Dagny.

Bloggaren menar att hon har svårt att se något positivt i en sådan här olycka men att hon är glad att hon överhuvudtaget lever.

– Jag tror lite grann på ödet och det är nog meningen att jag skall leva lite till.

Här hittar du Dagnys blogg om du vill skicka henne en hälsning!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!