Nöje

11 anledningar till varför alla behöver mer Emilia “Khaleesi” Clarke i sina liv

Alla som följer HBO-dramat Game of Thrones känner den brittiska skådespelerskan Emilia Clarke som khaleesi Daenerys Targaryen, “breaker of chains” och “mother of dragons” (två av hennes minst sagt bombastiska titlar). Men du behöver inte vara ett inbitet GoT-fan för att gilla Emilia – det räcker med att skrolla igenom hennes Instagramflöde för att inse att det här är tjejen du vill vara bästis med. För evigt. Här har vi samlat 11 av inläggen som bevisar just detta! 

Foto: Instagram/@emilia_clarke

Emilia “khaleesi” Clarkes Instagram är en briljant samling av humoristiska vardagsbetraktelser och situationer bakom kulisserna där vi skulle ha gjort allt för att få vara med (för vem vill inte spela in roliga klipp med Jon Snow på dagarna?). Emilia är mästaren av fyndiga hashtags (trots att vi egentligen inte längre tycker att hashtags är roliga) och hon har en självdistans som känns väldigt uppfriskande och ovanlig i Hollywood. Kontot följs i skrivande stund av 11,4 miljoner – här nedanför hittar du elva anledningar till att du också behöver lite mer Emilia Clarke i ditt liv.

Som den gången hon publicerade “kick ass”-bilder på sina grymma motspelare Lena Headey och Maisie Williams tillsammans med en, inte riktigt lika smickrande, bild av sig själv…

Eller den gången hon blev alldeles starstruck av att träffa Joey i Vänner.

Den som poserar med SvampBob Fyrkant i sin drakmoderskostym, under ett tantigt överdragsplagg, är automatiskt en skön person. Så är det bara.

Eller den gången hon skulle svara på frågor om sin nya film “Me before you” med hjälp av en telefon. Och en banan. Enough said.

Emilia Clarke gillar också Ryan. Det vill säga: Hon är helt mänsklig och vi har massor gemensamt.

Eller den gången hon filmade Kit “Jon Snow” Harington när han lekte drake med sin cape. Hashtag: Youknownothingjonsnow. Ja, okej du kan ha behövt se Game of Thrones för att förstå just den här referensen…

Drakarnas moder saknar såklart sina ungar!

Eller den gången Emilia och hennes “Me before you”-motspelare Sam Claflin körde Instagram-utmaning med The Rock och Kevin Hart!

Vi vill också gå på Adele-konsert med Emilia!

Och vi vill hänga på GoT-inspelningarna så länge Emilia också är där.

Kort sagt: Emilia, vill du bli vår bästis?

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!